Розглянуто Скарга НПУ прошу розглянути ГА КА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Квенті

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Вер 2024
Дописи
91
Реакції
77
Бали
63
1. Ваш нікнейм:Сергій Квенті
2. Нікнейм порушника:
Адам Міцкевич
3. Суть скарги:
Повідомляю про неправомірні дії працівників Національної поліції України щодо мене.
Я прибув до Національної поліції України за викликом. Відповідно до статті 11 Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність», я маю повне право підходити до КПЗ та проводити необхідні процесуальні дії.
На місці перебував працівник НПУ у званні полковника. Після того як я доставив людину, до мене безпідставно застосували кайданки та затримали.
Під час затримання мені не були роз’яснені мої права, жодної інформації щодо причин затримання надано не було. Адвоката мені також не надали.
Після цього мене безпідставно оголосили в розшук, хоча жодних законних підстав для цього не було.
Прошу розглянути питання щодо зняття з посади полковника Національної поліції України, причетного до цих дій.
У разі відсутності реакції на моє звернення я буду змушений припинити будь-яку взаємодію з цим сервером, оскільки більше не маю бажання продовжувати гру за таких обставин.

4. Доказ порушення (скриншот/відео):
1.31

5. Дата порушення

Адам Міцкевич

Заступник НПУ
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
401
Реакції
409
Бали
123
Вітаю шановний гравець, роз'яснюю вам всю ситуацію.

Перш за все ваше право на перебування біля ІТТ ніхто не позбавляв, вам надали доступ, однак ви почали відпустка затриманих з ІТТ які раніше були посаджені туди законним шляхом за скоєння неправомірних дій.

Щодо не роз'яснення ваших прав або інших дій як ви вважаєте моїх порушень,я маю активний статус Bad-Cop що дозволяє мені вчиняти дані дії.

Очікуємо розгляду ГС/Згс держ!

Андрій Соколoв

ГС Держ | Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
12 Чер 2024
Дописи
794
Реакції
451
Бали
123
Вітаю
Сергій Квенті (98718) - буде анульовано ліцензію приватного адвоката до проходження повторної переатестації, яку проведе Слідкуюча адміністрація. Підставою для такого рішення стало зловживання наданими повноваженнями приватного адвоката, а саме пропозиція звільнення з ІТТ невизначеному колу осіб за грошову винагороду, що виходить за межі належного здійснення адвокатської діяльності та суперечить вимогам ст. 12, ст. 37, ст. 56 та ст. 59 Закону «Про адвокатуру ».

Адам Міцкевич (16818) - будуть застосовані дисциплінарні стягнення, які визначить Слідкуюча адміністрація. У разі повторного аналогічного порушення буде ініційовано зняття з посади. Підставою для застосування дисциплінарних заходів стало те, що, попри наявність IC-підстав для припинення неправомірних дій адвоката, під час затримання було допущено порушення вимог чинного законодавства, зокрема ознаки порушення ст. 122 (зловживання владою або службовим становищем), ст. 126 (службова недбалість) та ст. 131 (завідомо незаконне затримання) Кримінального кодексу.
Дане рішення прийнято з метою забезпечення об'єктивного розгляду скарги та притягнення до відповідальності обох сторін за допущені порушення.

Розглянуто

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі