Зачинено Скарга На ГА/Розгляд лише для керівника проекта

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Вендера

Блату немає,є довіра.Довіру не купиш By R.Wendera
Реєстрування
30 Жов 2023
Дописи
36
Реакції
41
Бали
21
Форма подачі скарги:
Нікнейм адміністратора:Моана Рейнер
Особистий нікнейм:Роман Вендера
Суть скарги:
Вітаю, шановний пане керівнику!

Хочу звернутися до вас із серйозною проблемою, що стосується розгляду моєї скарги. Рівно тиждень тому я подав скаргу, яку адресував безпосередньо вам, однак її переглянула та розглядала адміністратора Моана Рейнер. Більше того, розгляд затягнувся на цілий тиждень, хоча згідно з правилами адміністрації максимальний термін перевірки складає 24 години. Я свідомо чекав відповіді саме від вас як керівника проєкту, однак у результаті отримав відповідь від Моани, що є порушенням порядку розгляду скарг.

Хочу також нагадати, що подібна ситуація вже мала місце. Наприклад, Джек Галицький подавав скаргу з аналогічною проблемою щодо затягування часу розгляду Тик. У відповідь на його звернення було повідомлено: «Скаргу було розглянуто з відповідальними адміністраторами та проведено бесіду щодо належного порядку розгляду скарг».

У зв’язку з цим у мене виникає цілком логічне запитання:
Коли саме буде проведена профілактична бесіда або винесена догана адміністратору Моані Рейнер за недотримання правил та перевищення своїх повноважень?

Вважаю, що дана ситуація потребує вашого особистого втручання, адже інакше подібні випадки будуть повторюватися й надалі.
Докази Тут Тут
Дата походження:22.09.2025

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Скарги можливі на розгляді 24+ годин якщо на це є вагомі причини.
Також, стосовно розгляду скарг - Головний адміністратор, так як він відповідальний на своєму сервері, вправі розглянути скаргу, якщо це в його компетентності.

Якщо ви будете продовжувати писати скарги в подібному характері з спробою злиття адміністрації - отримаєте блокування згідно пункту правил:
6.36. "Злив особового складу" - Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день

|ЗАЧИНЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі