Розглянуто Скарга На Лідера

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мухаммед Малофєєв

Поважний Гравець
Реєстрування
22 Бер 2024
Дописи
118
Реакції
56
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Іван Коваленко
2. Нікнейм порушника:

Алекс Карпатиченко

3. Суть скарги: Суть Скарги Не Приймають в Нпу по Анкетах Тока По наборав як це так вони везде должни Приймать Даже По Анкетах Це Беспредел Довго Жду Поки Приймуть Сказали Був Набор я Був в Грі та не Було Ніякого Набора і Перед Цим Мені Сказали Шо Страший Склад не на зміні а от Ще Вони Не На Зміні а казав Працівний шо був набор як він був если я приїхав в нпу довго стою і не було нікого як це такхто тут бреше если просто не будуть приймать то в мене вобше не захочу нікуди Вступать Если таке буде я думаю С Лідером Нада Поговорить Суров Всі Лідери Приймають Даже по набору по переводу і по анкети а тут Лідер Не Приймає Так Не Должно Буть
4. Доказ порушення (скриншот/відео): Нема Тогошо Не Приймають а анкета висить Довго
5. Дата порушення: 28.03.26

Алекс Карпатиченко

ЗГС Держ. 06 | M.D 06
Куратор лідерів
Реєстрування
27 Бер 2024
Дописи
625
Реакції
354
Бали
123
Вітаю, стосовно анкети - ми не приймаємо, так як повинні переконатися, що особа, яку приймаємо на службу розуміє базові знання RP та має поняття що таке "НПУ". Через це, ми кажемо особам, аби очікували на набір де проводиться співбесіда задля переконання в пунктах знань зазначених вище.

Наборів до Національної поліції Подільського Краю довгий час
не було, за що Вам хочу вибачитися, проте хочу зазначити, що була задіяна так називана "Виховна доба", в період якої, керівничий склад НПУ збільшував кваліфікацію працівників НПУ у сфері законодавчої бази та чистив осіб які були неактивні або ж мали системні порушення у сфері законодавства/правил серверу|проєкту.

В зв'язку з зазначеною причиною вище, набори до лав НПУ - не проводились, але зараз вони будуть проводитися частіше, тому Ви здобудете можливість стати працівником НПУ (якщо ще надалі бажаєте). Дякую за Ваше розуміння та очікуємо на вердикт ГС/ЗГС за державними організаціями.

Як до лісу - так і з лісу!

Дмитро Мінур

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
14 Лис 2023
Дописи
1,749
Реакції
1,308
Бали
253
Вітаю шановний гравець.
З Старшим складом НПУ буде проведена бесіда, стосовно набрів.
Лідер надав відповідь.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі