Данил Іванов!)
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 21 Січ 2024
- Дописи
- 45
- Реакції
- 73
- Бали
- 21
- Вік
- 26
- Нікнейм гравця: Влад Вінстан.
- Особистий нікнейм: Данил Іванов.
- Суть скарги: Вітаю! Шановна Адміністрація! Прошу вас передивитися відео доказ! Код: 0:02 - 0:09 Самє: п.Вінстан перегородив дорогу мені самє зупинилися під світлофором також по заді менє цє вжє їдє за порушення правила пдр! Код: 0:20 - 0:25 можно побачити по зади менє транвай я був віт транвая 1-2 метрів могло статися дтп і посстраждати граждани в транваї Код: 0:50 - 1:05 Самє Граждани України не могли проїхати по смузі та їхав транвай також могло зтатися дтп і постраждати богато людей Граждени України! Код: 1:15 - 1:25 Зупинилося два автомобіля могли побачити що було зупинка та порушення від п.Вінстана під Світлофором! Код: 2:07 - 2:09 Також я начив казати офф нон рп цє значилось свмє в менє врізався автомобіль пібшє ніж 60 км за год я міг свідоміст потеряти п.Вінстон не обротив на цє увагу він мог викликати МОЗ К чи спитати що зі мною все добре? За дтп п.Вінстон промовчав... Код: 2:28 - 2:31 Я сказав офф хлопці а вам було соровно на дтп? Код: 2:48 - 2:53 п.Трули підіїшов до менє та до автомобіля після чого можно побачити що переднє скло розбилося від удару другої автомобіля та автомобіль почав димитися... нон рп та халатнасть. Та я с п.Трули не прогулівав робочц зміну в нас є докази що в нас було спіц завдання! Можу надати!
- Докази (скріншот/відео):
- Дата порушення: 22.08.2024