Розглянуто Скарга Олег Ричков

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

rk245

Козак
Реєстрування
30 Лис 2025
Дописи
27
Реакції
14
Бали
56
1. Ваш нікнейм та ID: Сашко Неінтєрєсний 6863523
2. Нікнейм адміністратора: Олег Ричков
3. Суть скарги: Не згідний з рішенням.
На мене подали скаргу за нонрп нік, тому давайте тоді заставимо всіх змінити прізвища наприклад "Важний" "Тагирович" "Містер" "Беха" "Чудік" та ще багато прізвищ які не є прізвищами. https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Скарга.443327/#post-1750167
В мене давно цей нік, навіть при тому, коли я донатив, коли грав багато часу та контактував з адм - то питань 0
нік мій Сашко Неінтєрєсний - звати Ростислав, цікаве порівння, суто видуманий персонаж з прізвищем та іменем
дружина Сашко Інтєрєсний - звати Тетяна, грає за хлопа і відіграє хлопа і вчиться взагалі грати, то їй теж треба змінити нік?
Прошу тоді надати змогу безкоштовної заміни ніку, так як рік часу дуже малий термін сповіщення про нонРП нік0, дякую.

Останнє редагування:

Lybchik

Отаман
Реєстрування
31 Гру 2023
Дописи
85
Реакції
27
Бали
333
Так я підтримую Сашка в мене теж все як в реальному житті і в грі але дали теж 3 дні до зміни якшо скуф макдаф то це норм чи бобік це цікавіші імя так а по 2 не можливо змінити нік бо помилка відразу а на даного Дюпор чи як він там треба дати теж зауваження і попередження би не був на сервері як то то кажуть здає інших чи шістьорою гри я на проекті граю давно від самого початку і ще такого не бачив реально таке враження що чим більше граєш тебе тоді хочуть злити з сервера таке враження .ДЯКУЮ ЗА РОЗУМІННЯ

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
1,178
Реакції
585
Бали
409
Вітаю

Ваше ім`я використовувати в розрізі РП можливо.
Можете не змінювати його.
|Розглянуто|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі