Розглянуто Скарга Олександр Сопрано

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
21
Реакції
9
Бали
8
Ваш ігровий нік: Марія Соловій
Ігровий нік адміністратора: Олександр Сопрано
Причина покарання: Нон РП
Суть скарги: Повідомила Головного Адміністратора про баг з фракціонним ТЗ, у відповідь отримала прохання засняти відео багу (що і намагалась зробити), коли некомпетентний адміністратор видав покарання. Нон РП тут ні до чого, адже ми не просто біжали в авто, ми намагались в нього сісти та повідомити про ігровий баг старшу адміністрацію. Я і мої співробітники, а саме Петро Соловій, Віктор Цицай, Данило Базікович натискали клавішу G для того щоб сісти в авто. Гравці не можуть відповідати за ігрові помилки і за те, як рухаються ігрові персонажі.
Дата видачі покарання: 19.07.2022
Скриншот видачі покарання: Готовий відповідати у разі обману: так. В разі чого можу додати фото- та відео-докази зйомки багу з СТЗ

Олександр Сопрано

Бавовна / Легенда
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
183
Реакції
40
Бали
31
Вік
24
Вітаю!

По-перше, не потрібно писати "некомпетентний адміністратор", коли з RP процессу я Вам видав покарання правильно.
По-друге, про те, що Ви перевіряли баг я не знав, і не знаю ще досі, так як ніхто не попереджав, і ніхто з адміністрації, що була онлайн, про це не знала.

Чому я вам (чотирьом) видав покарання:
1. Стосовно Ваших працівників: лазити по криші автомобіля - являється NonRP
2. Вам я видав за NonRP drive - їзда "по полям". Їздити по траві - заборонено. Якщо Ви перевіряли баг - ви могли це зробити на парковці.
3. Стосовно Петра Соловія - він почав неадекватно себе вести, писати нецензурно в репорт та ображати адміністрацію.

Відео передав адміністрації, чекайте рішення ЗГА/ГА.

Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
21
Реакції
9
Бали
8
Вітаю!

По-перше, не потрібно писати "некомпетентний адміністратор", коли з RP процессу я Вам видав покарання правильно.
По-друге, про те, що Ви перевіряли баг я не знав, і не знаю ще досі, так як ніхто не попереджав, і ніхто з адміністрації, що була онлайн, про це не знала.

Чому я вам (чотирьом) видав покарання:
1. Стосовно Ваших працівників: лазити по криші автомобіля - являється NonRP
2. Вам я видав за NonRP drive - їзда "по полям". Їздити по траві - заборонено. Якщо Ви перевіряли баг - ви могли це зробити на парковці.
3. Стосовно Петра Соловія - він почав неадекватно себе вести, писати нецензурно в репорт та ображати адміністрацію.

Відео передав адміністрації, чекайте рішення ЗГА/ГА.
Ну так більш як залізти на кришу, ніяк в авто сісти неможливо. Гравці не можуть відповідати за ігрові баги. Про перевірку я попередила Старшу Адміністрацію в лідерський чат
Щодо Петра - це вже було інше, я не писала скаргу на мут, який йому видано. Мова йде про інше покарання

Олександр Сопрано

Бавовна / Легенда
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
183
Реакції
40
Бали
31
Вік
24
Ну так більш як залізти на кришу, ніяк в авто сісти неможливо. Гравці не можуть відповідати за ігрові баги. Про перевірку я попередила Старшу Адміністрацію в лідерський чат
Щодо Петра - це вже було інше, я не писала скаргу на мут, який йому видано. Мова йде про інше покарання
Навіть якщо Ви перевіряли баг, це не позволяло Вам порушувати правила сервера, та виїзжати на "траву". Ви могли цей баг перевірити на парковці, не порушуюси правила серверу.

Також відповім Вам состовно "бага". За основу моделі автомобіля, бралось стандарте авто, яке потім замінялось на потрібну модель. І більш всього, що за основу було взято трьох-містне авто, через це, більше трьох гравців не може сісти в нього.

Чекайте рішення провіряющої адміністрації.

Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
21
Реакції
9
Бали
8
Навіть якщо Ви перевіряли баг, це не позволяло Вам порушувати правила сервера, та виїзжати на "траву". Ви могли цей баг перевірити на парковці, не порушуюси правила серверу.

Також відповім Вам состовно "бага". За основу моделі автомобіля, бралось стандарте авто, яке потім замінялось на потрібну модель. І більш всього, що за основу було взято трьох-містне авто, через це, більше трьох гравців не може сісти в нього.

Чекайте рішення провіряющої адміністрації.
В мене також є докази того, шо може сісти 4 людини. Просто там був скрін, а мені сказали зробити відео. Щодо трави - на паркуванні ми б заважали працюючим лікарям, які їдуть на виклики/патрулювання. Навіть якщо так, покарання мало бути видане лише мені, а не іншим співробітникам.

Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
21
Реакції
9
Бали
8
На даному фото видно, що модель авто дозволяє сидіти вчотирьох (я сижу за кермом, тому мого ніку не видно)
Дане відео показує, що ми знімали баг (проте потрібно було відео з 4 людьми). Після того, як ми робили це на паркуванні, ми зрозуміли, що заважаємо нашим колегам і вирішили переміститись з ввімкненими проблесковими маячками в більш зручне тихе місце

banned

Гість
Добрий день, @Марія Соловій . Щодо суті скарги, справді мій заступник просив зняти відео бага, і оскільки баг це не ігровий процес, то в будь-якому випадку де б не знімалося відео доказ несправності тієї чи іншої системи це не буде вважатися рп процесом, головне в цьому тільки, щоб дана зйомка не заважала іншим гравцям. Нерозуміння тут між лідером і адміністратором, тільки через те, що адміністрація не побачила або не знала, що відбувається така зйомка. У наступні рази пишіть у репорт і викликайте одного з адміністраторів до себе, щоб він знав, що ви на момент фіксування бага не берете участь у рп процесі та міг про це попередити іншу адміністрацію.

Усі учасники скарги мають бути випущені з КПЗ.

Петро
Соловій - видати блокування чату на 600 хвилин.

Закрито

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі