Відмовлено Скарга /// Рокса Буданова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Дацик

Поважний гравець
Реєстрування
27 Сер 2024
Дописи
60
Реакції
172
Бали
88
  1. Нікнейм адміністратора: Рокса Буданова
  2. Особистий нікнейм: Роман Дацик
  3. Суть скарги:
    Я з Джеком Галицьким приїхали в МОЗ Д щоб передати їм медикаменти. Пройшов час.... і мені потрібно було відійти від клавіатури.
    Як тільки я став АФК одразу тепається Рокса Буданова. Також хочу зазначити що біля мене стояв колишній ГС Держ Олександр Пуля [ ID: 4641] який обідився за ту скаргу яку я кидав на нього і користуючись моментом побачив що я став АФК одразу покликав свою подругу Роксу Буданову. Джек сказав їй що мені потрібно було відійти але їй все одно вона зробила те що попросив її Олександр Пуля. І мене кікають з сервера "Відєднання: Олександр Клим... (Фарм ЗП (Наступний раз WARN) // Р. Буданова ) кікнув вас". Також біля мене стояли понад 10 людей які стояли АФК та одна людина позаду але покарання не отримали.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео)
  5. Дата походження: 07.01.2024
[__________UKRAINE GTA 02____________]
Підполковник ЗСУ [ 06.10.2024-13.10.2024]
Полковник ЗСУ [13.10.2024-25.11.2024]
Генерал ЗСУ [25.11.2024-17.12.2024]
Радник Презедента України [04.01.2025-хх.хх.хххх]

Останнє редагування:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,034
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Переглядаючи докази, можу ствердити що адміністратор перебував в МОЗі, і побачив вас в АФК, тому здійснив перевірку чи гравець знаходиться в онлайні та за формою.
Кінцевий результат виявилось що ви стоїте в АФК, тому вам було видано попередження.
Щодо вашого повідомлення що було багато людей в афк, на відео я не помітив гравців за формою в АФК.

[Відмовлено]

Останнє редагування модератором:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі