Жора багатий
Шановний гравець
- Реєстрування
- 3 Тра 2025
- Дописи
- 49
- Реакції
- 42
- Бали
- 23
1. Ваш нікнейм: Жора Хелл
2. Нікнейм адміністратора: Роман Залізняк
3. Суть скарги:
Шановна адміністраціє!
Вийшла така ситуація було рп затриманя, я поспілкувався з генералом даже він сказав що тут важко сказати що на догану даже той хто подав скаргу підтвердив що від мене порушеня немає, було при затримані що я говорив з сержантом він назвав статю гравець запитав що ця статя означає я сказав Непідкореня Поліцейському під час несіня служби і все то з моєї сторони я не порушив лише сказав що ця статя означає 2 відео на ютуб можете поспілкуватся з нпу генералом даже він підвердить що він мене нема порушеня дякую =) якщо розглянете скаргу!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео) :
,
, силка на скаргу яку одобрив ось ст.адміністратор: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/НПУ.414948/
5. Дата порушення: 21.06.2026
2. Нікнейм адміністратора: Роман Залізняк
3. Суть скарги:
Шановна адміністраціє!
Вийшла така ситуація було рп затриманя, я поспілкувався з генералом даже він сказав що тут важко сказати що на догану даже той хто подав скаргу підтвердив що від мене порушеня немає, було при затримані що я говорив з сержантом він назвав статю гравець запитав що ця статя означає я сказав Непідкореня Поліцейському під час несіня служби і все то з моєї сторони я не порушив лише сказав що ця статя означає 2 відео на ютуб можете поспілкуватся з нпу генералом даже він підвердить що він мене нема порушеня дякую =) якщо розглянете скаргу!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео) :
5. Дата порушення: 21.06.2026
Останнє редагування: