Розглянуто Скарга//СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арірай Вредіна

Вождь племени Джигусамадано
Реєстрування
3 Січ 2025
Дописи
286
Реакції
135
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Назарчік Бесті
2. Нікнейм порушника: 1688
3. Назва організації порушника: сбу
4. Суть скарги: Зашол на цр посмотрел увидил шо мне нечо не надо вишел, краям глаза увидил что сбушка пакует кента, зашол в цр чекнул шо они ево отпустили, вишел постоял на дворе 30+ сек чекал дс и тд потом сличу что меня тайзернули откриваю игру вижу что меня кафнули и требуют паспорт я сказал чтоб меня отпускали и тогда дам он супротивлялса но потом розкафнул я дал паспорт и в маменте у меня случилса нетворк трабл, когда перезашел в игру то оказалса в ітт, наголошу я не був ні кафнутий ні тайзернутий нічо, Роман Ярмоленко сказал закинути на форум щоб сбушник показал відео фиксацию. Прошу перевірити откат у сбушника.
6. Дата порушення:10,02,2026

Вільям Гром

Модератор | Південна Україна
Модератор
Реєстрування
7 Жов 2023
Дописи
70
Реакції
41
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Назарчік Бесті
2. Нікнейм порушника: 1688
3. Назва організації порушника: сбу
4. Суть скарги: Зашол на цр посмотрел увидил шо мне нечо не надо вишел, краям глаза увидил что сбушка пакует кента, зашол в цр чекнул шо они ево отпустили, вишел постоял на дворе 30+ сек чекал дс и тд потом сличу что меня тайзернули откриваю игру вижу что меня кафнули и требуют паспорт я сказал чтоб меня отпускали и тогда дам он супротивлялса но потом розкафнул я дал паспорт и в маменте у меня случилса нетворк трабл, когда перезашел в игру то оказалса в ітт, наголошу я не був ні кафнутий ні тайзернутий нічо, Роман Ярмоленко сказал закинути на форум щоб сбушник показал відео фиксацию. Прошу перевірити откат у сбушника.
6. Дата порушення:10,02,2026
Вітаю. Після того як я вас відпустив та перевірив документи, було встановлено, що ви перебуваєте в рошуку (1.3). Під час затримання ви вийшли з гри

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі