Розглянуто Скарга Семпоріо Серо, Марта Гутник

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Чер 2023
Дописи
31
Реакції
7
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Семпоріо Серо, Марта Гутник
  2. Особистий нікнейм: Маджестік Підкаблучний
  3. Суть скарги: Посадили мене на 600хв до зміни ніку, хоча як я знаю нонрп ніки зараз дозволенні якщо ви не в фракі, також ПЕРЕВІРКУ АДМІНІСТРАЦІЇ на нонрп нік, чомусь з донату забрали, і тоді як звичайний гравець може знати чи можна такий нік чи ні? До мене тепнулись, сказали щоб змінив, коштів та карбованців на зміну у мене немає, тому я попросив зробити вийняток щоб мені змінили нік, бо по факту я потратив ГРОШІ на зміну ніку, А ПЕРЕВІРКИ НЕ БУЛО.
    Також адміністрія вважає що слово Маджестік (що з англійської "Величний") вважається рекламою проекту, ЯКИЙ ЩЕЙ ДОТОГО Є ГТА 5 ПРОЕКТОМ, І НА ЯКОМУ Я НАВІТЬ НЕ ГРАВ.
    Обговорили вони з ГА і відповіли що через те що я міняв нік до того, мені його не змінять. ХОЧА ЦЕЙ НІК Я МІНЯВ ЗА СВОЇ Ж ГРОШІ
    В гру я закинув нормально грошей, і тупо через таке я маю сидіти 600хв? Мене просто ставлять перед фактом що або я доначу або в бан, це таке ставлення до гравців?
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1759000701251.png
  5. Дата походження: 27.09.2025

Реєстрування
20 Вер 2023
Дописи
42
Реакції
17
Бали
11
Підтримую,і попрошу змінити людині нік тому що по факту якщо людана не знала чи модна їй ставити такий нік чи ні а тепер ви ставите такий вибір пере людиною типу або донать або ми тебе блокуємо. Я важаю що це нешанобливе ставлення до гравців

Реєстрування
25 Чер 2023
Дописи
31
Реакції
7
Бали
11
Також додаю те, що я стрімлю та знімаю відео саме про ваш проект, і навіть не знав, що ви подумаєте про якусь рекламу іншого проекту. Попрошу просто зробити вийняток за змінити нікнейм на будь який інший, бо коштів на це у мене немає

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,065
Реакції
847
Бали
253
Вітаю

Зважаючи на те що Ви мали RP нікнейм який ви змінили 25.09.2025 на Маджестік який являється назвою іншого RP проекту (тут).
Ознайомтесь з правилами Ukraine GTA а саме з пунктом
3.4. Заборонено використання нікнеймів за наступними критеріями, є виключення. | Примусова зміна нікнейму / Вічний деморган до самостійної зміни нікнейму за допомогою донат-послуги.
де чітко вказано пункт
- згадка або назви сторонніх проєктів, програм, засобів, тощо.
саме тому Вам буде виданий вічний деморган до зміни нікнейму.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі