Розглянуто Скарга / Сергій Лютик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дід Бархатний

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Вер 2023
Дописи
46
Реакції
47
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Сергій Лютик
  2. Особистий нікнейм: Дід Бархатний
  3. Суть скарги: Даний Адміністратор садить мене та мого соклановця в ДКВС, по причині проникнення на частину ДКВС.
    Хоча на форумі немає загальних правил про проникнення на частину ДКВС, ТИМ БІЛЬШЕ ми являємося "терористичною організацією" і ТИМ БІЛЬШЕ на нас не діють подібні правила. Яке саме було проникнення: ми приїхали на ДКВС, прийшли для того, щоб поговорити з Генералом про "можливість / неможливість" випустити нашу подругу, ми получили відповідь "не маю можливості". Після чого, ми з моїм соклановцем покинули територію ДКВС (за проханням Генерала).
    Після того, як ми вийшли з території ДКВС та почали їхати по своїм справам, даний адміністратор нас "відкинув".
    Коли нас відкинули, ми визвали данного адміністратора через репорт, коли Сергій прилетів до мене він пояснив причину "відкиду" як порушення правил проникнення на територію ДКВС.
    Хочу наголосити що ні яких подібних правил на форумі немає, відповідно даний адміністратор "відкинув" нас нізащо так як правилами проникнення на ДКВС ніяк не регулюється (як я писав раніше).
    Прошу адміністраторів прописати правила проникнення на ДКВС, щоб люди розуміли які є врегулювання для кланівців, тому що фантомні правила нікому не зрозумілі
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 18.09.2024

Vitollo

Активний
Реєстрування
24 Лип 2023
Дописи
177
Реакції
280
Бали
66
Ссылка на правила тер.орг которой и являются данные игроки - https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Терористичні-банди.204538/
Где указан пункт: 1.4 Терористичній банді дозволено проводити захвати Державних структур, окрім ЗСУ.
Соответственно клан BARXATNIE имеет право беспрепятственно со стороны администрации находиться на территориях гос учреждений, только гос сотрудники в рамках рп должны это пресекать.
Администратор сам участвовал в обсуждении этих правил когда они утверждались, и после так некомпетентно не действует по ним.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі