Назар Гафинець
Новий гравець
- Реєстрування
- 31 Жов 2023
- Дописи
- 4
- Реакції
- 4
- Бали
- 6
- Нікнейм адміністратора: Валєрка Золдік / Образа Адміністрації2.Особистий нікнейм: Валера Пулеметчик
3.Суть скаргиМене забанили на 7 днів за образу адміна, спочатку мене посадили за DM на (90 хв) далі я забув вимкнути мікрофон та в туже секунду як мене посадили я сказав це цитую (а значить так Suka) це було випадково в той час сидів з друзями в дс це було сказано їм, а не вкоєму разі адміністратору до якого я відношусь з повагою, потім він до мене тепехнувся та сказав щоб я повторив йому що я тільки що сказав у відповідь я сказав це було не вам та пояснив що забув вимкнути мікрофон та потім вибачився перед ним вийшло якесь не дорозуміння та я думаю ви мене зрозумієте. Мій нік Назар Гафинець ID(6624)Често не хочу пропусти БОМБЕЗНУ обнову від вас, граю ще до 2.0 по ID можна побачити. Чесно не знаю як у вас працює форум але знаю що треба докази але я їх не зробив тому що, думав адмін зрозумів мене. Дуже хочу щоб мене розданили та люблю вас!Можу надати скріни що сидів в дс з друзями мій дс - nazglorytoukraine
4.https://ibb.co/PrF6SCK
5.Дата походження: 26.10.24
Останнє редагування: