Андрій Вербицький
Пенсія 02 | Західна Україна
- Реєстрування
- 29 Лип 2024
- Дописи
- 194
- Реакції
- 563
- Бали
- 138
1. Ваш нікнейм:Андрій Вербицький
2. Нікнейм адміністратора:Моана Рейнер
3. Суть скарги:
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Відповідь ГА,Відповідь ГС Держ (вчорашнє)
5. Дата порушення: 10.12.2025
2. Нікнейм адміністратора:Моана Рейнер
3. Суть скарги:
Подана скарга у зв’язку з несправедливими діями головного адміністратора, а саме:
анулюванням балів, відмовою у виплаті призових коштів та упередженим ставленням до мене як до гравця.
Я був офіційно зареєстрований учасником конкурсу ще ДО моменту мого зняття з посади (нік та ID були надані в особистому Тг «ГС Держ»).
Фракція ДКВС брала активну участь у заході та за результатами ГРП набрала 60 балів.
Після мого зняття з посади, ГА:
– анулював набрані бали;
– відмовив у виплаті призових;
– послався на моє зняття як причину, хоча це не прописано у правилах як підстава для скасування результатів.
Вважаю ці дії:
-незаконними;
-несправедливими;
-такими, що були прийняті заднім числом;
-ознакою упередженого ставлення.
анулюванням балів, відмовою у виплаті призових коштів та упередженим ставленням до мене як до гравця.
Я був офіційно зареєстрований учасником конкурсу ще ДО моменту мого зняття з посади (нік та ID були надані в особистому Тг «ГС Держ»).
Фракція ДКВС брала активну участь у заході та за результатами ГРП набрала 60 балів.
Після мого зняття з посади, ГА:
– анулював набрані бали;
– відмовив у виплаті призових;
– послався на моє зняття як причину, хоча це не прописано у правилах як підстава для скасування результатів.
Вважаю ці дії:
-незаконними;
-несправедливими;
-такими, що були прийняті заднім числом;
-ознакою упередженого ставлення.
Додатково: *Участь в конкурсі лише брало ДКВС і ЗСУ,більша частина я подавав звітність на конкурс*
Прошу:
Визнати анулювання балів неправомірним.
Відновити набрані бали.
Провести виплату призових призів згідно результатів.
*Або видати компенсацію за потрачений час мій.*
Відновити набрані бали.
Провести виплату призових призів згідно результатів.
*Або видати компенсацію за потрачений час мій.*
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Відповідь ГА,Відповідь ГС Держ (вчорашнє)
5. Дата порушення: 10.12.2025