Розглянуто Скарга виключено Олегу Галицькому (ГА або ЗГА не закривати)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Вербицький

Пенсія 02 | Західна Україна
Реєстрування
29 Лип 2024
Дописи
194
Реакції
563
Бали
138
1. Ваш нікнейм:Андрій Вербицький
2. Нікнейм адміністратора:Моана Рейнер
3. Суть скарги:
Подана скарга у зв’язку з несправедливими діями головного адміністратора, а саме:
анулюванням балів, відмовою у виплаті призових коштів та упередженим ставленням до мене як до гравця.
Я був офіційно зареєстрований учасником конкурсу ще ДО моменту мого зняття з посади (нік та ID були надані в особистому Тг «ГС Держ»).
Фракція ДКВС брала активну участь у заході та за результатами ГРП набрала 60 балів.

Після мого зняття з посади, ГА:
анулював набрані бали;
– відмовив у виплаті призових;
– послався на моє зняття як причину, хоча це не прописано у правилах як підстава для скасування результатів.

Вважаю ці дії:
-незаконними;
-несправедливими;
-такими, що були прийняті заднім числом;
-ознакою упередженого ставлення.

Додатково: *Участь в конкурсі лише брало ДКВС і ЗСУ,більша частина я подавав звітність на конкурс*

Прошу:

Визнати анулювання балів неправомірним.
Відновити набрані бали.
Провести виплату призових призів згідно результатів.

*Або видати компенсацію за потрачений час мій.*

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Відповідь ГА,Відповідь ГС Держ (вчорашнє)
5. Дата порушення: 10.12.2025

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Ваша звітність на час конкурсу була майже уся протермінована, зігдно умови конкурсу: Щотижня в неділю до 23:59 відбувається подача звітності, а в понеділок здійснюється підсумок балів адміністрацією. Також було помічено подачу звітності від ваших заступників, що суперечить правилам конкурсу.
Переглядаючи вашу звітність за період часу з (27.10 по 02.11) було надано лише 2 ситуації. (Звітність протермінована)
В наступній звітності за період часу з (03.11 по 09.11) було надано 3 РП ситуації. (Звітність протермінована)
Наступні звіти за період часу (10.11 по 16.11) включав в собі загалом 3 РП-ситуації. (Звітність від 2-х заступників та частично протермінована)
Звітність за період часу (17.11 по 23.11) включав в собі лише 2 РП-ситуації. (Звітність від заступника)
Останній поданий звіт за період часу (24.11 по 23.11) включав в собі лише 3 ситуації. (Вчасно)

У поданих звітах важко зрозуміти, який саме захід відбувався та яка реальна робота фракції була проведена. Частина скріншотів не має чіткого змісту. Лише лідер міг подавати звітність так як він є представником своєї фракції. За усі зазначені тижні звіт включав в собі лише 2/3 ситуацій - це дуже слабкий результат для фракції, яка мала б показувати активність та претендує на призове місце. Також, ведення в оману Адміністрацію та занесення вас до Чорного списку лідерів участь та робота була анульована.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі