Розглянуто Скарга виключно Олегу Галицькому(ГА,КА не закривати)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Вербицький

Пенсія 02 | Західна Україна
Реєстрування
29 Лип 2024
Дописи
310
Реакції
707
Бали
508
1. Ваш нікнейм:Андрій Вербицький
2. Нікнейм адміністратора:Олег Галицький
3. Суть скарги:
Вітаю, Олеже. Я являюсь активним гравцем проєкту. Але коли почали урізати функціонал і скіни моєї улюбленої фракції ДКВСУ, я мовчати не буду.
Найбільше хочу нагадати про ДКВСУ, яка глобально не оновлювалась ще з 2.0. Раніше, коли Деморган-зона була в ДКВСУ, у фракції була набагато більша відповідальність і більше роботи. Зараз же на мою думку ДКВСУ вже скотилася до рівня колишньої організації УЗ.
Щодо розформування Деморган-зони — аргумент про можливі хабарі з боку працівників ДКВСУ я не вважаю причиною забирати цей функціонал. Якщо хтось бере хабарі — карайте конкретних працівників або за ними буде виїджати працівники підрозіділу СБУ [ДБР].
Якщо покарання від адміністрації «не матимуть жодної цінності», тоді чому б просто не дати адміністрації вибір: відправити порушника в ДКВСУ або Деморган, залежно від ситуації?

Я не прошу повернути все як було. Просто хочеться, щоб ДКВСУ нарешті почали розвивати, а не навпаки забирати з неї функціонал.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тик

5. Дата порушення:21.08.2026​

Останнє редагування:

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
3,181
Реакції
2,090
Бали
643
Вітаю

Дякую за небайдужість до розвитку ДКВС. Команда працює над розвитком та вдосконаленням кожної фракції, і про ДКВС, безумовно, ніхто не забув.
Щодо порушених Вами питань стосовно функціоналу та подальшого розвитку фракції - наразі конкретних змін анонсувати не можемо. Водночас не виключено, що в одному з майбутніх оновлень до ДКВС будуть внесені зміни, які позитивно вплинуть на її функціонал, зроблять проходження служби цікавішим та розширять можливості для гравців.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі