Розглянуто Скарга виключно для Керівника UG/КТП/ЗКТП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Петро Коваленко

Поважний гравець
Лідер
Реєстрування
19 Чер 2023
Дописи
211
Реакції
155
Бали
443
1. Discord сервер(-и):05
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): Олександр Навроцький
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: petro_kovalenko
4. Суть звернення:

26.07.2026 приблизно о 23:38 я зайшов до голосового каналу «Питання до техпідтримки». Після входу мене без будь-яких пояснень або уточнення, з якою саме метою я приєднався до каналу, почали кілька разів кікати з нього.

Після цього Senior Moderator Олександр Навроцький почав погрожувати мені видачею тайм-ауту, якщо я не покину канал. При цьому мені не було поставлено жодного запитання щодо причини мого звернення або необхідності перебування в каналі.

Крім того, під час перебування в голосовому каналі я звернув увагу, що модератори не займалися розглядом звернень користувачів. На демонстрації екрана одного з модераторів було видно, що він перебував у сервісі «Чат Рулетка», спілкувався зі сторонніми людьми та допускав образливі висловлювання на їхню адресу. На мою думку, саме через це мене не вислухали та почали безпідставно кікати з голосового каналу. Скріншоти з демонстрації екрана додаю як доказ.

Згодом мені все ж було видано покарання у вигляді тайм-ауту. На мою думку, таке покарання було застосовано безпідставно, оскільки я не знайшов у правилах пункту, який передбачає відповідальність за сам факт перебування у цьому каналі.

Коли я повідомив, що маю намір подати скаргу на форум, Олександр Навроцький відповів приблизно так: «Можете подавати, я все одно сам розгляну цю скаргу.»

Саме тому я прошу, щоб цю скаргу розглядав виключно Керівник UG / КТП / ЗКТП, оскільки, на мою думку, розгляд скарги особою, на яку вона подана, створює конфлікт інтересів і не забезпечить об'єктивності.

Прошу провести перевірку дій Senior Moderator Олександра Навроцького, надати оцінку правомірності його дій та, у разі встановлення порушень, вжити відповідних заходів.

5. Докази (скріншоти/відео): тік
6. Дата видачі покарання: 26.07.2026 о 23:38

Останнє редагування:

Андрій Гончаров

Заступник керівника технічної підтримки
Заступник керівника тех підтримки
Реєстрування
28 Сер 2023
Дописи
704
Реакції
1,137
Бали
543
Вітаю
Перепрошуємо за тимчасові незручності. Модератора було знято з посади. S.M отримав значні дисциплінарні стягнення за неналежне виконання своїх обов'язків.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі