Дима Флуррі
Отаман
- Реєстрування
- 15 Сер 2023
- Дописи
- 280
- Реакції
- 42
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора: Мартін Тейлор (вже знявся з посади)
- Особистий нікнейм: Дмитро Хевву (920)
- Суть скарги: Добрий вечір шановні адміністратори 04 серверу. я звертаюсь саме до Олега Романовича та Віктора Миколайовича. Я отримав покарання а саме Образа Ukraine GTA а також образа Проекту. Після чього я подав скаргу і не до кінця її дописав (Скарга), і отримав відповідь від Віктора Миколайовича що в нас відсутні адміністратори з ім'ям Мартін Тейлор, тепер в мене питання до Віктора Миколайовича, якщо ви вважаєте що у вас немає цього адміністратора то чому не зняти з мене покарання? Якщо адміністратор вже знявся з посади, і ви кажете що в нас такого адміністратора немає, то чому ви не можете дати останній шанс гравцеві який вам обіцяє що більше не порушить? я незнаю хто буде мене читати ГА чи ЗГА але я вже писав до цього що я граю на цьому проекті під назвою UKRAINE GTA з осені 2023 року, як тільки вийшов 04 сервер, а до цього я грав на 03 а також на 01 в 2022 влітку коли тільки вийшов проект, чому ви не можете олдам проекту дати хоч один шанс? Ukraine GTA дуже цікава гра і весь рік потратив тільки на гру, кожен вечір сідав і грав, і мене дуже чудові воспомінанія про цю гру. Шановні ГА та ЗГА, я розумію що вам може не цікаво що я ОЛД гри, але так теж неправильно не давати хоч один шанс людині яка грає з відкриття 04 серверу. Тому будь ласка дайте мені останній шанс і розблокуйте аккаунт Дмитро Хевву (920). Якщо я ще раз порушу можете мене блокувати назавжди та не реагувати на мої повідомлення, дайте мені хоч один шанс. І тим паче мене заблокував адміністратор який вже знявся з посади адміністратора, тому чекаю від вас рішень та розбану, дякую.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
- Дата походження: 07.11.2024