Розглянуто Скарга для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Станіслав Вінчестер.

Форумний герой || Подільський край
Ігровий Помічник
Реєстрування
16 Лип 2024
Дописи
296
Реакції
216
Бали
103
  1. Нікнейм адміністратора: Матвій Невілі
  2. Особистий нікнейм: Станіслав Вінчестер
  3. Суть скарги: Залив Скаргу на 2 Працівників НПУ прикріпивши скріншот там де я сиджу в ІТТ попросив Слідкуючого НПУ запросити в працівників відео фіксацію так як під час робочої зміни відео фіксація має бути в кожного працівника НПУ нащо мені слідкуючий відповів що я не приклав доказів на пг і так далі з їхньої сторони
    Відповідне питання якщо Поліцейський може як і адміністратор посадити в ІТТ а мене посадили на 2 години чому тоді слідкуючий за НПУ не запрошує відео фіксацію якщо Поліцейський має тримати відео фіксацію протягом 3-7 це і свідчить в рахунку якщо на него буде скарга
    В даній ситуації адміністратор просто закрив скаргу що не може являтись вірним рішеням так як він як Слідкуючій на фракцією мав перевірити відео докази у працівників НПУ
    Також попрошу ГА/ЗГА перевірити хоч якусь активність яку надає Адміністратор фракції так як хоч якогось втручання в фракцію та діїв для покращеня з його сторони я не бачу а скарги закриваються лиш би як аби не паритись
    Хочу щоб у Адміністратора запросили відео доказ де у поліцейських не видно порушень
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Ромчік-Ромчік-Юрій-Демен-non-rp-kop.340987/
  5. Дата походження: 09.11.2025

Станіслав Вінчестер.

Форумний герой || Подільський край
Ігровий Помічник
Реєстрування
16 Лип 2024
Дописи
296
Реакції
216
Бали
103
Примітка: я рахую що адміністратор зовсім не перевіряв відео докази так як не найти там порушення не реально там все чітко видно

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

З адміністратором буде проведена розмова щодо глибини аналізу скарг від гравців.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі