Відмовлено Скарга для ГА або для ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Palma Agentunovich

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Сер 2023
Дописи
88
Реакції
51
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Микита Бондар
  2. Особистий нікнейм: Данил Фантом
  3. Суть скарги: шановний Іван Громов написав в скарзі що я порушую правила сервера я його там оскав але за це я не получав покарання а Іван Громов написав що я получав покарання за оск 1 в нас фрапси приймають тільки через ютуб а йому прийняли через якусь там ліву програму 2 подивиться мою історію покараннь в мене за ці оски немає покарання 3 там всього 3 скарги за які я навіть не получив покарання і там сам Іван громов попросив Адміністратора подивитись мою історію покарання він навіть не подивися і видав покарання прошу шановну зга або га розьанити мене та видати мені за ці всі вислови мут або зменшити покарання
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...влювання-Провокація-Массові-порушення.172311/
  5. Дата походження: 26.05.24

Микита Бондар

Західна Україна
Реєстрування
20 Лип 2023
Дописи
221
Реакції
61
Бали
33
Вітаю шановний гравець.

Вам було видано покарання, а саме бан на 7 днів не через скаргу. А через порушення на сервері. Також з приводу відео на скаргі, адміністратор в праві прийняти відео.

Очікуйте відповідь ЗГА/ГА

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, згідно правил проекту, адміністратор має право відходити від правил проету та перевірки скарг на свій розсуд, якщо йому було зручно перевіряти скаргу на Medal, він має на це повне право. Данне відео знаходилося у відкритому доступі та не завдало клопот для перевірки.
Стосовно ваших порушень, адміністратор перевірив скаргу та побачив три порушення з вашої сторони, після чого він має повне право ознайомитися з історією ваших покараннь та винести вам покарання згідно правил проекту, а саме "Зловживання правилами Сервера", покарання: 1-31 дні блокування облікового запису.
Як вже і було вказано в скарзі, дана людина не відповідає за свої вчинки та блокування ігрового чату його не зупиняє. Тому можливо блокування вплине на його подальшу поведінку. Прохання звернути Головного адміністратора на це увагу.

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,316
Реакції
5,037
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Ознайомившись з доказами та покараннями які у вас вже були, а саме:
[2024-05-17 18:08:53] Адміністратор Соня Кєлліні замутив гравця Данил Фантом на 90 хв. Причина: Образа гравців + розмова в ноці (скарга неоф№463)
[2024-05-11 17:36:09] Адміністратор Василь Перегінець замутив гравця Данил Фантом на 60 хв. Причина: Провокація у VIP чат
[2024-05-03 02:34:31] Адміністратор Олег Галицький заблокував гравця Данил Фантом на 3 днів. Причина: Образа адміністрації //by Bossovich
[2024-05-03 00:07:18] Адміністратор Василь Босович замутив гравця Данил Фантом на 120 хв. Причина: Нешанобливе ставлення до адміністрації
[2024-04-26 00:44:03] Адміністратор Василь Перегінець замутив гравця Данил Фантом на 90 хв. Причина: Неадекватні висловлювання (скарга без орг №169)
Покарання видано коректно та не підлягає оскарженню.
Також стосовно відео фіксації, до неї доступ не обмежений і вона у відкритому джерелі і якщо на відео доказі хороша якість та видно усі деталі.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі