- Нікнейм адміністратора: Святік Ланько
- Особистий нікнейм: Дмитро Мужній
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
- Дата походження: 07.03.2025
- Суть скарги:
Скарга на адміністратора щодо розгляду скарги по евакуації авто Шановна Голвний адміністратор, Я, звертаюся з проханням переглянути рішення адміністратора щодо покарання у вигляді 1,5 години Деморгану, яке було видано за ситуацію з евакуацією автомобіля. Суть ситуації: автомобіль був припаркований на площі, тобто не на проїжджій частині. Так, він був припаркований із порушеннями, але водій навмисно заїхав туди, що стало підставою для його евакуації. Вважаю, що мої дії як співробітника поліції були правомірними, оскільки я діяв згідно з правилами. Однак особа, яка подала скаргу, вже неодноразово помічена в навмисному провокуванні поліції та поданні великої кількості скарг без вагомих підстав, створюючи штучні ситуації для покарання співробітників НПУ. У зв’язку з цим прошу адміністрацію переглянути дії адміністратора, який виніс покарання, та об’єктивно розібратися в ситуації. Вважаю, що покарання є неправомірним, і сподіваюся на справедливий розгляд даної скарги. Заздалегідь дякую за увагу та відповідь. З повагою, Дмитро Мужній.