Зачинено Скарга для Головного Адміністратора | Дмитра Козловського

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Чер 2022
Дописи
64
Реакції
34
Бали
31

1. Нікнейм адміністратора:Вадим Матвійчук

2. Особистий нікнейм:Андрій Макоті

3. Суть скарги: Вадим Матвійчук займає посаду Заступника Головного Слідкуючого за Державними Організаціями.Данний Адміністратор відкрив заявки на посаду Лідера Організації Служби Безпеки України по місту Дніпро.Під час огляду заявок данний Адміністратор,допустив грубої помилки допустивши на обдзвон гравців без РП-Бірграфії,проте такі люди як:

• Андрій Макоті
  • Дмитро Малиновський
  • Андрій Попенко
Які підходили по всім критеріям,не були допущені.Також до обдзвону був допущений дійсний Лідер Організації ДКВС Данило Котов,проте данний лідер також без РП-Біографії.Виникає питання як данний гравець зайняв посаду Лідера Організації? Звертаюсь особисто до вас,пане Дмитро.Такі ситуації не вперше,на мою думку,я та інші кандидати заслуговуємо бути допущеними на обдзвон.Також данний Адміністратор заслуговує на покарання

4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):

5. Дата походження:07.01.2022

Останнє редагування:

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
По перше, ті кандидати, що були на попередньому обзвоні нещодавно, не допущені до нього, так, як вже слухав Вас та Ви на мою думку не підходите.
По друге наразі рп біографія не є обов'язковою
По третє лідер ДКВС допущений, так, як термін на лідері ДКВС вже відстояний, та він хоче спробувати себе в іншій фракції, не бачу причин відмовляти.

Реєстрування
28 Чер 2022
Дописи
64
Реакції
34
Бали
31
По перше, ті кандидати, що були на попередньому обзвоні нещодавно, не допущені до нього, так, як вже слухав Вас та Ви на мою думку не підходите.
По друге наразі рп біографія не є обов'язковою
По третє лідер ДКВС допущений, так, як термін на лідері ДКВС вже відстояний, та він хоче спробувати себе в іншій фракції, не бачу причин відмовляти.
Цікава відповідь. Навіщо тоді РП-Біографії взагалі тобі потрібні на лідерку,якщо зараз вони якимось чином стали «не обов‘язковими»? Ви сказали,що слухали мене,і я вам не дуже підхожу,проте в своїй скарзі я кажу не лише за себе. Чому тоді на вашу думку,коли була мала кількість заявок ,які підходили по всім пунктам на лідера ДСНС,допускали кандидатів з віком 13 років? Чому ви не даєте шанс гравцям,з хорошими ідеями та які відповідають по всім пунктам,а допускаєте до обдзвону гравців,без біографій та з банальними ідеями?

Останнє редагування:
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
604
Реакції
150
Бали
63
Біографії зараз не є обов'язковим пунктом для посади лідера, вони лише додають +сів при відбору кандидатів. ЗГС та ГС гос мають право відмовляти та ставити на посади тих кого вважають більш кращим кандидатом. Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі