Відмовлено Скарга для Головного Адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віктор Тремба

Поважний гравець
Реєстрування
21 Гру 2024
Дописи
127
Реакції
124
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Віктор Тремба
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Соколов
3. Суть скарги: Вітаю шановний Головний Адміністратор звертаюся до вас зі скаргою Відмова скарги кажуть що лідер побачив що я робив на військовій частині но по рп я все забрав у громадянина тобто вони мене звільнили без причини по людина пожалілася з нонрп доказами але вони непрацюють тобто це уже порушення від боку Лідера Слідкуйочого та ГС держ попрошу видати покарання Лідеру та повернути мене у фракцію таяк мене звільнили необгрунтовано та Нонрп також мене звільнили по втраті довіри але як сказав ГС держ мене звільнили по пунктам 2.20 та 2.22 тоді запитання чому мене звільнили не по порушенню статуту !
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Скарга.410425/
5. Дата порушення: 08.06.2026

Останнє редагування:

Даніл Волошин

КА | Північна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
315
Реакції
161
Бали
103
Вітаю!

Вас було звільнено з посади майора СБУ через неадекватні дії, які призвели до втрати довіри з боку лідера фракції. Дане рішення було попередньо обговорене та погоджене зі Слідкуючими за СБУ.
Підставою для звільнення стали порушення пунктів статуту СБУ.
Лідер втратив до вас довіру через ваші дії на території військової частини, що стало достатньою підставою для звільнення.

У поверненні до фракції СБУ вам відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі