Розглянуто Скарга для ЗГА ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тайлер Налівной

Свободный человек
Реєстрування
25 Жов 2024
Дописи
125
Реакції
167
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Лоренц Квенті
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги: Вітаю як ви пам'ятаєте я заскамив тіпа та НАВМИСНО ПЕРЕДАВ скін другу але його не заблокували хоча по правилу його повинні були забанити Тиць ось доказ що розбан уей друг Адам Квенті прошу його покарати по правилам по логам його пробили що я йому передав НАВМИСНО ПРошу розглянути з розумінням
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: подаю жб 20.02.2025

Адам Квенті

Адміністратор | Північна Україна (04)
Адміністратор
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
310
Реакції
242
Бали
103
Вітаю, пане Лоренц.

Коли ви обманули гравця на скін, після цього ви передали його мені та самі сказали, що це подарунок. Жодного RP-договору між нами не було і ніяких умов також.

Коли до мене звернулося керівництво, я одразу все пояснив Заступнику ГА та нічого не приховував. Я сказав, що зрозумів ситуацію і подібного більше не повториться.

Скін я одразу повернув, оскільки він мені не потрібен. Мені немає сенсу «закопувати» самого себе і отримувати покарання через чужі дії.

Також я пояснив ситуацію Серго Голду, і він мене зрозумів. Тому вважаю, що подавати на мене скарги в цій ситуації — безпідставно.​

Тайлер Налівной

Свободный человек
Реєстрування
25 Жов 2024
Дописи
125
Реакції
167
Бали
88
Вітаю, пане Лоренц.

Коли ви обманули гравця на скін, після цього ви передали його мені та самі сказали, що це подарунок. Жодного RP-договору між нами не було і ніяких умов також.

Коли до мене звернулося керівництво, я одразу все пояснив Заступнику ГА та нічого не приховував. Я сказав, що зрозумів ситуацію і подібного більше не повториться.

Скін я одразу повернув, оскільки він мені не потрібен. Мені немає сенсу «закопувати» самого себе і отримувати покарання через чужі дії.

Також я пояснив ситуацію Серго Голду, і він мене зрозумів. Тому вважаю, що подавати на мене скарги в цій ситуації — безпідставно.​
Давайте вийдемо на чисту водичку. Ми з вами сиділи у войсі і я вам передав скін. Ви зараз просто косите вибачте під "дурачка".

Тайлер Налівной

Свободный человек
Реєстрування
25 Жов 2024
Дописи
125
Реакції
167
Бали
88
Якщо вам потрібно адміністрація можемо піти в войс я поясню детально ситуацію.

Адам Квенті

Адміністратор | Північна Україна (04)
Адміністратор
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
310
Реакції
242
Бали
103
Давайте вийдемо на чисту водичку. Ми з вами сиділи у войсі і я вам передав скін. Ви зараз просто косите вибачте під "дурачка".
Так, звісно, робити вигляд, що ви нічого не розумієте — це найпростіше. Те, що ви мені телефонували та казали, нібито я буду обманювати на скін — це повний абсурд.

Тому не потрібно перекладати відповідальність на мене. Я правил не порушував. А те, що було — я одразу розповів і пояснив ЗГА.

Скін, який ви мені передали, я повернув назад одразу, бо він мені не потрібен.

На цьому крапка.​

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,920
Реакції
1,799
Бали
253
Вітаю
Розглядаючи ту ситуацію та поспілкувавшись Адамом Квенті, гравець одразу сказав що ви подарували йому скін, і коли йому пояснили ситуацію, він відразу повернув скін, тому покарання не було застосовано.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі