Розглянуто Скарга для Керівника або Спец.Адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бейлі Овнмазік

добро или зло?
Активний гравець
Реєстрування
27 Лип 2022
Дописи
566
Реакції
314
Бали
68
Прошу передати скаргу Керівнику або Спец.Адміністратору без внесення коментрів зі сторини ГА або ЗГА
  1. Нікнейм адміністратора:Віктор Миколайович,Рафаель Тоширо
  2. Особистий нікнейм:Бейлі Овнмазік
  3. Суть скарги:Отримала покарання за Збив анімації та за RK,з чим повністю не згідна.Отже,по-перше на відео видно за яке мені видали покарання Збив анімації видно що димова шашка діяла на мене,як наприклад Гравець Нікітос Овнвілямс після збиву анімації димова шашка не діяла на нього ніяк хоча він знаходився в зоні де вона ще мала працювати,але ж я далі задихалась від неї,також коли димова шашка діє на людинину на 1 секунду її відпускає, як прикрад Таймкод: 00:11 Докази на 1 секунду людина змогла взяти зброю,так і у мене я відійшла в бункер де була ше одна шашка.Якщо ж я збила анімацію чому ж тоді не допомагала у перестрілці свому напарнику?у мене були всі шанси це зробити.Йдемо далі,ситуація з RK на відео яке надав гравець видео що мене убито не було, тут ,та пішля закінчення дії шашки я відлікувалась до 200 хп та залишлась там,після чого на ось цьому віткаті мене вже було вбито тут ,також цікавить питання якщо ж і видали полкарання за РК то чому WARN? Моя історія покарань ,чому мені не видали деморган,а видали варн.Також клану у якому я перебуваю видали 2 догани .Як клан може отримати догану тут , Порушення від старшого складу (лідер/модератор) клану (образи рідних, DM in ZZ, образи адміністрації, багоюз, збив анімації і т.д.) ніхто з нас не знаходився на той момент на такій посаді як лідер/модератор,в правилах не сказано що за гравців нищого рангу даються Догани чи Попередження,Більше 10+ скарг на форумі (скарги на NonRP Drive, MG тощо, можуть не братись до уваги на розсуд слідкуючої адміністрації); за останій тиждень на учасників клану було всьо 2 скарги 1 , 2. Тоді прошу пояснити чому булаи видані догани?тут
    Я вважаю що ГА предвзято відноситься до мене та до мого клану,видає дуже жорсткі покарання.Прошу детально розглянути скаргу повторно та винести рішення.Дякую
  4. https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Нікітос-Овнвільямс-Бейлі-Овнмазік-Ігорьок-Овнмазік-Інокентій-Овнмазік-Збив-анімації-при-шашці-rk.137105/ Скарга на мене
  5. Дата походження: 22.02.2024

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Вважаю що покарання видано вірно, також ви повинні отримати додаткове блокування за спробу обману адміністрації, так як перевіривши логи було встановлено що через годину після створення скарги на вас, ви передали лідерські права вашого клану та вийшли з нього, після цього зайшли на роль "Старший" , так як ви розуміли що за такі порушення від лідера клан отримав би догани, я дав вказівку ГС Неоф все одно видати догани клану так як було зафіксовано факт обману адміністрації, докази будуть надані керівництву.

На розгляді.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі