Розглянуто Скарга для Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Григорій Ізмайлов👑

Голова Служби безпеки України| Північна Україна💜
Активний гравець
Реєстрування
19 Вер 2023
Дописи
739
Реакції
1,055
Бали
113
1. Discord сервер(-и): -
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): Валерія Савченко
3. Ваш особистий нікнейм у Discord:Тимур Громов
4. Суть звернення: Вітаю шановний Керівник, наразі хочу звернутись до вас з скаргою на вашого заступника Валерію. Пару днів тому я та мої знайомі подавали заявку на посаду Модератора Діскорду 04 серверу та нас було успішно схвалено, ми усі гарно пройшли обзвон та стали б на посаду. На момент подачі в жодного не було ЧС Теху але сьогодні в день результату нам оголошують, що у нас з'явився ЧС, ми впевнені що це від пані Валерії. Так як мали раніше з нею зв'язки, та ми з паном Тимуром Ведмідем були на посаді модератора та коли мене зняли за неактив на посаді, я поспілкувався с СМ на той момент Софією Лісовою та спитав чи є в мене не довіра або ЧС Тех на що вона відповіла, що немає. А сьогодні вже ЧС є. Та прошу зауважити, що після зняття з 03 серверу посади МД я не займав. Прошу переглянути скаргу та зняти ЧС Тех та дати можливість стати на посаду модератора
5. Докази (скріншоти/відео): Докази, що немає ЧС Тех

6. Дата видачі покарання: 07.06.2025

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,034
Бали
253
Вітаю!

Рішення про внесення у ЧС/Недовіру приймається не одноосібно, а на основі обговорення попереднього досвіду вашої роботи на посадах.
Після аналізу діяльності та обставин минулого зняття було встановлено, що на цей час рівень довіри до вас з нашого боку є недостатнім для повторного призначення на посаду Moderator Discord.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі