Оскаржено Скарга для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мері Альваресс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
7 Сер 2024
Дописи
193
Реакції
317
Бали
108
  1. Нікнейм адміністратора: Монтіп Коваленко .Олег Галицький
  2. Особистий нікнейм: Мері Березка
  3. Суть скарги:
    Ознайомившись з ухваленим рішенням про внесення мене до Чорного списку Ukraine GTA, вважаю його таким, що є безпідставним та таким, що підлягає перегляду.

Щодо запрошення у войс.
    Я дійсно приєдналася до розмови з адміністрацією та надала відповіді на поставлені запитання. Водночас вимога демонстрації мого екрану та доступу до особистих месенджерів, на мою думку, суперечить принципам недоторканності особистого життя та не може вважатися законним чи регламентованим способом перевірки.

Щодо питань про особисті стосунки.
    Я наголошую, що розпитування про приватні відносини з іншим гравцем виходить за рамки адміністративної компетенції. Будь-яке пов’язування особистого життя з діяльністю в проєкті є втручанням у мою приватність і не може вважатися належним доказом для винесення дисциплінарного рішення.

Щодо доказової бази.
    У прийнятому вердикті відсутні конкретні докази моїх порушень. Не було наведено жодних матеріалів чи фактів, які б підтверджували мою причетність до «критичних порушень». Лише припущення та суб’єктивні оцінки не можуть слугувати підставою для занесення до Чорного списку.

Відповідно до принципів справедливості, прозорості та презумпції невинуватості, прошу:
    • надати мені офіційні докази, на підставі яких було прийняте рішення;
    • переглянути даний вердикт з урахуванням відсутності порушень з мого боку;
    • у випадку відсутності достатніх доказів — скасувати рішення про внесення мене до Чорного списку
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 29.08.25

Вкладення

• photo_2025-08-29_23-29-27.jpg
    photo_2025-08-29_23-29-27.jpg
    139.2 Кб · Перегляди: 71

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,097
Бали
213
Вітаю.

Ситуацію було вирішено у голосовому каналі.
Вам буде надано можливість на виправлення та буде винесено з Чорного Списку UG.

Оскаржено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі