Рагнар Хелл
Активний
- Реєстрування
- 19 Кві 2023
- Дописи
- 151
- Реакції
- 297
- Бали
- 66
- Нікнейм адміністратора: -
- Особистий нікнейм: Рагнар Хелл
- Суть скарги: Прохання Зробити нарешті ліцензію для гравців неоф та без організації для носіння та використання Зброї типу "М4". Аргументую це тим що після оновлення якого дали право обшукувати та конфісковувати в гравців їхні речі які купляються за ігрову валюту, сбу/нпу взагалі почали дуже себе добре чути, так як вони почали затримувати без всях причин просто бо їм так захотілося, почали конфісковувати особисті речі такі як: Золота Петрушка/Алко, Різний тип зброї, також звичайну петрушку та алко. На рахунок алкоголю, в нас в країні якщо брати з реальних законів, заборонено тільки купляти до 21 року, та продавати без ліцензії, Про носіння та зберігання алкоголю нічого такого немає. Якщо в грі ти просто маєш коло себе алкоголь це означає - конфіскація + ще одна стаття.
На рахунок петрушки - тут 50/50, вона ж не називається кана(біс (Так як би мала називатися) тобто щоб вияснити чи це є наркотичний засіб потрібно зробити якусь хоть мінімальну експертизу (Тобто відігровку) Цього нажаль ніхто зараз не робить. Вихід який? Зробити нормальну назву або ж зробити нормальну РП відігровку.
На рахунок зброї, в нас на серверах сама пошириніша зброя це є М4 хотя чомусь на неї ліцензії зробити взагалі не можливо, питання чому? Як виходить що вона є тіки в госс структурах? Чому коли зовсім новий мешканець влаштовується без всяких ліцензії на госс роботу тобто НПУ/CБУ/ДКВС в нього немає ніякої ліцензії на використання зброї, можливо він не вміє навіть нею користуватися, також чомусь коли конфіскують М4 і аргументують це тим що тільки в госс структур є ліцензії на їх використання , просиш показати кажуть не зобов'язані. Це взагалі виходить не РП процес а просто якийсь приниження та цькування гравців які не в госс структурах, спитаєте як? Тим що ні в госс структури ні в простого громадянина немає ліцензії на зброю, але коли наприклад знаходять зброю в працівника Госс структури їм дозволяється без ліцензії носити зброю, а коли находять простого громадянина то виходить так що йому не можна носити зброю без ліцензії і це є стаття + арешт + конфіскація. До прикладу конфіскували в мене 330 Зброї М4 за яку я Заплатив 3кк , тобто в мене просто забрали один мій депозит який триває 60 годин, Це як мінімум є дивним що таке конфіскується і на це немає ніякої ліцензії.
Прохання Нарешті зробити Ліцензію на всю зброю!!!
Також зробити правила обшуку на 02 Сервері (Бо їх немає і госски роблять обшук як хочуть) Прохання переглянути та зробити нормальні висновки.
Зробити нарешті ліцензії на різний тип зброї враховуючи і М4.
Також прохання зробити мінімальні правила обшука.
Буду вдячний за Позитивний Результат - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження: 15.11.2024
Останнє редагування: