Відмовлено Скарга для Спец.Адміна//Артем Скакун//злиття//БЛАТ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Трумбіта

Західна Україна
Реєстрування
1 Лют 2023
Дописи
15
Реакції
32
Бали
13
  1. Нікнейм адміністратора: ЗГА Артем Скакун
  2. Особистий нікнейм: Роман Руднік
  3. Суть скарги: Доброго дня, я Роман Руднік хочу поскаржитись а саме на Заступника Головного Адміністратора Артема Скакуна. Вчора пройшла з ним співбесіда там де він мене спитав чи я ознайомлений з правилами Керівництва я сказав так, далі він сказав що я веду обман на Керівника що йому якась людина скинула скріншот там де я це написав. Признаюсь так я це написав щоб людина яка писала не лецензурну лексику до мене щоб вона від мене відстала. Потім він вів прямі погрози що якщо ще раз таке буде він мене заблокує. Плюс я подав заявку на Лідера МР Дніпра, після цієї розмови мою заяву видалили хтось із адміністрації. Що я вимагаю Щоб ви передивились чи немає блату від пана Артема від лідерів НПУ Харкова, МР Харкова. Допускання до обзвону на лідера МР Дніпра. Та провести з ним співбесіду по погрозам.
  4. Докази(скріншот/відео): 1) Образа Лідера МР Харкова 2) Підозра на блат 3) Погроза Лідера НПУ Харкова
  5. Дата походження: 26.08.2023
Чекаю швидкий розгляд скарги

Нагадую для Спец.Адміна

І що ви на це скажете пане Скакун ☺️

Останнє редагування:

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, немає прямих доказів на ваші слова, немає доказів блату. Зато в мене є переписки де видно іншу вашу сторону як Ви погрожуєте людям, ведете себе неадекватно, обманом хочете отримати посаду. Передам спец.адміністрації.

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Акаунту вашого за нікнеймом не знайшов, тому це автоматична відмова.
А по-друге, з приводу того що ви там виписували "я з Савочкіним договорився" - ми тут "не дагаваріваємся" і у нас чесний відбір на посади.
Цими повідомленнями ви собі забезпечили на певний період недопуск на високі посади. Приємної гри.
1690377466672.png
.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі