Розглянуто Скарга до головного Тех підтримки ,та на його особовий склад

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
310
Реакції
351
Бали
68
1. Сервер у діскорді:03
2. Нікнейм теха:Весь особовий склад
3. Особистий нікнейм (Discord): Wolody
4. Суть скарги:Суть в тому що при оновленні 2.1 були додані бізнеси "риболовля та магазин охоти" Я як гравець 03 серверу чекав цей бізнес та день зліту,там тому місці знаходиться 1 мітка бізнесу та гравецем який вже купив його,я думаю що це 2 пізніх бізнесу то більше тижня безсонних ночей стояв біля цього бізнесу та при цьому постійно писав в тех підтримку телеграму,там мені день у день казали що цього бізнесу не існує.Я сьогодні в останній день вирішив написати повідомлення в тех підтримку,мені дають інформацію що ці бізнеси вже продані тому гравцю.Прошу якусь компенсацію за неправдиву інформацію на протязі тижня.(03 сервер Ярослав Хоффман 1655)
5. Доказ: (скриншот/відео): Тиць
6. Дата походження:20.02.24

Міша Головченко

Team Testing UKRAINE GTA
Головний тестер
Реєстрування
30 Гру 2022
Дописи
5,355
Реакції
1,500
Бали
253
Вітаю, прикріпіть будь ласка скріншот де Вам повідомили що бізнес злетить після рестарту

Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
310
Реакції
351
Бали
68
Вітаю, прикріпіть будь ласка скріншот де Вам повідомили що бізнес злетить після рестарту
вітаю,даного скріна не має так як писали про оновлення після рестарту в чаті гри.В моїх скрінах вистачає інформації яку мені надавала підримка(невірну напроятзі тижня)

Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
310
Реакції
351
Бали
68
Взагалі я не прошу те що бізнес злетів,а про те що тех підтримка не знала цієї інформації і тиждень мене вводила в оману,На фото все видно.

Міша Головченко

Team Testing UKRAINE GTA
Головний тестер
Реєстрування
30 Гру 2022
Дописи
5,355
Реакції
1,500
Бали
253
Вітаю, розглянули вашу скаргу, перевірили інформацію в тікетах, оператори дійсно давали не коректну інформацію за що винесуть покарання, та в подальшому будуть виносити тільки правильні рішення.
Також
-2.1 були додані бізнеси "риболовля та магазин охоти"
В голосовому повідомленні від власника проекту, було сказато що "Аукціони будуть на всі бізнеси, окрім магазину рибалки та магазину для охоти" адже зараз це 1 магазин власник бізнесу ніколи не змінювався.
Теж Підтримка отримає усне попередження. Вам буде нарахований бонус в розмірі 250 тисяч віртів ! Приємної гри.
Підкажіть ваш Id та сервер для нарахування компенсації.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі