Данечка Міллер
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 14 Жов 2023
- Дописи
- 95
- Реакції
- 58
- Бали
- 23
1. Ваш нікнейм:Данііл Писаренко[18625]
2. Нікнейм адміністратора:Ілля Репецький[12529]
3. Суть скарги:
Вітаю, пане Головний адміністратор.
Маю питання та скаргу щодо дій ГС Держ.
Чому адміністрація наразі утримує котедж? Наскільки мені відомо, адміністрація не має права тримати будь-яке майно без конкретної причини.
Більше місяця тому я вже звертався з цього питання. Мені відповіли, що котедж можливо буде виставлений на аукціон. Проте минув уже місяць — жодного аукціону немає, ніякої конкретики також.
При цьому мова йде про звичайний котедж у Вишневому, с панелями, який не має особливої цінності. Тому незрозуміло, з якою метою він досі знаходиться у володінні адміністрації.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Ось))
5. Дата порушення:31.01.2026
2. Нікнейм адміністратора:Ілля Репецький[12529]
3. Суть скарги:
Вітаю, пане Головний адміністратор.
Маю питання та скаргу щодо дій ГС Держ.
Чому адміністрація наразі утримує котедж? Наскільки мені відомо, адміністрація не має права тримати будь-яке майно без конкретної причини.
Більше місяця тому я вже звертався з цього питання. Мені відповіли, що котедж можливо буде виставлений на аукціон. Проте минув уже місяць — жодного аукціону немає, ніякої конкретики також.
При цьому мова йде про звичайний котедж у Вишневому, с панелями, який не має особливої цінності. Тому незрозуміло, з якою метою він досі знаходиться у володінні адміністрації.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Ось))
5. Дата порушення:31.01.2026