Розглянуто Скарга на Админа

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Сер 2022
Дописи
38
Реакції
8
Бали
11
Ваш нікнейм:Денис Стромило
Нікнейм гравця:Микей Мюллер та інші хто працює цій схемі
Дата порушення:16.09.2022
Опишіть ситуацію:Группа адмінів або кураторів за Держ.Організаціями якогось хуя ставлять Микиту Гурцева на Генерала ДКВС без заявок на форумі та обзвона Зам.Лідера Тимура Тутика.Після покинутого поста Гліба Мірзоєва,Тимур Тутик мав отримати пост Генерала він мав пройти обзвон на лідера якщоб він не пройшов мали б відкритися заявки на форумі,в цей момент адміни ставлять свого дружка Гурцева без відкритих заявок та без обзвону Тимура.В мене питання хто таке робить?Це називається "БЛАТ" коли адміни ставлять на лідерку свого друга без відкритих заявок та без обзвону замів лідера,також я не розумію як Гурцев міг бути Генералом він не був не на одній мп не на одному конвоюванні та весь час перебував не на змінах та на 1 рангу та зовсім не працював!Адміни майте совість ви навіть не приховуєте свій блат ви просто в наглу ставите того кого захотіли та ставите знайомих.Весь наш состав ДКВС ми хочемо лідера "Тимур Тутик" томущо він працював та був замом Гліба Міроєва!Якщо ви так не хочете то тоді вперед я чекаю відкриті заявки на пост лідера ДКВС.Якщо їх не буде то повірьте буде **************************** та фракція ДКВС буде мертвою!Також Гурцев вже заблатив людей.
Скріншот/відео від свого обличчя:тиктакож напишіть що саме вам треба з доказів,те що він генерал можна перевірити у самій грі те що він вже заблатив людей також можна подивитися по логам як за пів дня людина отримала декілька званей.Думаю ви прислухаєтесь!Дякую!

Реєстрування
18 Сер 2022
Дописи
38
Реакції
8
Бали
11
Ваш нікнейм:Денис Стромило
Нікнейм гравця:Микей Мюллер та інші хто працює цій схемі
Дата порушення:16.09.2022
Опишіть ситуацію:Группа адмінів або кураторів за Держ.Організаціями якогось хуя ставлять Микиту Гурцева на Генерала ДКВС без заявок на форумі та обзвона Зам.Лідера Тимура Тутика.Після покинутого поста Гліба Мірзоєва,Тимур Тутик мав отримати пост Генерала він мав пройти обзвон на лідера якщоб він не пройшов мали б відкритися заявки на форумі,в цей момент адміни ставлять свого дружка Гурцева без відкритих заявок та без обзвону Тимура.В мене питання хто таке робить?Це називається "БЛАТ" коли адміни ставлять на лідерку свого друга без відкритих заявок та без обзвону замів лідера,також я не розумію як Гурцев міг бути Генералом він не був не на одній мп не на одному конвоюванні та весь час перебував не на змінах та на 1 рангу та зовсім не працював!Адміни майте совість ви навіть не приховуєте свій блат ви просто в наглу ставите того кого захотіли та ставите знайомих.Весь наш состав ДКВС ми хочемо лідера "Тимур Тутик" томущо він працював та був замом Гліба Міроєва!Якщо ви так не хочете то тоді вперед я чекаю відкриті заявки на пост лідера ДКВС.Якщо їх не буде то повірьте буде **************************** та фракція ДКВС буде мертвою!Також Гурцев вже заблатив людей.
Скріншот/відео від свого обличчя:тиктакож напишіть що саме вам треба з доказів,те що він генерал можна перевірити у самій грі те що він вже заблатив людей також можна подивитися по логам як за пів дня людина отримала декілька званей.Думаю ви прислухаєтесь!Дякую!
Э інформація що його поставив Деревлюк,прошу з цім розібратися чому ставлять без обзвону та без заявок!

Микола Хоффман?

Гість
Вітаю, дії адміністратора були узгоджені зі старшою адміністрацією.
Зважаючи на ситуацію яка склалася з лідерами організацій СБУх2, ДКВС, Мерія, це все наслідкки подій до яких був причетний Лідер ДКВС, а тому нами буо вирішено поставити поки що на один срок довірене лице, оскільки гідних кандидатів не було.
З приводу блату від Гурцева, нічого не виявлено. Тимур Тутик буде знятий, оскільки він був довіреним кандидатом на замісника.

Закрито!

Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
83
Реакції
11
Бали
18
Повністю згоден! Сам Гурцев говорив що він з Вільдо просто поговорив і все а обзвону не було!

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Повністю згоден! Сам Гурцев говорив що він з Вільдо просто поговорив і все а обзвону не було!
Шановний мега експерт, я вас попрошу вірити тільки достовірній інформації, та не перетворюватися в москаликів які довіряють будь чому.

Гурцеву був проведений обзвон як і всім іншим людям які стоять в данний момент на посаді лідера, тільки після цього йому були надані права лідера.

Питання про призначення лідерів приймається старшою адміністрацією, ніякого відношення гравці до цього не мають.

Після того як минулий лідер ДКВС покинув свою посаду, ні про яку передачу лідерства своему довіреному заступнику не йшло розмови, тому я не розумію взагалі до його влаштовувати через це якийсь скандал.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі