Розглянуто Скарга на Админов ГТА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mozgan

Новий гравець
Реєстрування
13 Лис 2022
Дописи
1
Реакції
3
Бали
3
Банят непонятно за что, работаешь или просто едишь куда то, взяли и посадили в тюрьму на 30 минут или на 60 минут. Как тогда работать на угонах машин? Уберите тогда время что б игроки ездили по правилам и никуда не спишили. Полиция тоже ездиит как хочет, админам главное им правила для граждан объяснить и все, за то для них правила нечего не объясняют. Спрашуешь у тех поддержки как разобраться в этой ситуации, они тебе пишут в ответ зайдите в форум и пишите жалобу нечего не объяснив, или объясняют не до конца, а потом сами же и банят игроков в Дискорде.

Микола Хоффман?

Гість
Вітаю! скарга не по формі. Закрито!

Якщо ви помітили те що ви ніяк не можете по правилам доїхати до маркеру, то вам потрібно було не порушувати правила серверу а зняти відео та показати що на сервері є подібна проблема. Якщо поліція порушує то вони також будуть покарані.
Я думаю не варто приводити вам аналогію з реальним життям ( не існує такого правила, якщо інший робить мені теж можна) ви повинні самостійно приймати рішення. А оскільки в правилах чітко вказано, якщо гравець не прочитав правила він не звільняється від відповідальності.
Що до роботи адміністрації та тех.підримки, ми працюємо відповідно до заданого регламенту. Якщо ви щось не зрозуміли ви завжди можете зайти в діскорд канал "питання по грі" та вже там очікувати на допомогу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі