Відмовлено Скарга на Адміна Ваня Орел

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Романтик

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Тра 2025
Дописи
123
Реакції
76
Бали
33
1. Особистий нікнейм : Дмитро Романтик
2. Нікнейм Адміна : Ваня Орел
3. Суть скарги: Виходить так , до мене біля бункера почав приставати гравець під ніком Капа Овенкалитка, почав бити кулаками придложив мені вийти за тереторію бункера 1 на 1 там де немай GZ щоб вирішити проблему я погодився дав йому 1шт м4 і один бронік , ми стали договори про свої правила і почали стрілятись , я виграв через 5 хв нас обох відкидує Адміністратор Ваня Орел в Деморган мене на 120хв , а Капа Овенкалитка на 60 хв. Це було все обоюдно можете спитати у гравця Капа Овенкалитка . Адміністратора ніхто не визивав . Те що я відсидів 120хв це ще пів біди але кидати догану на мій клан під назвою Vome це вже перебор . Я думаю за обоюдною згодою двох сторін вирішити все один на один могли б дати не Догану а Попередження. І тим більше ми були не GZ . Шановний Головний Адміністратор прошу переглянути докази Адміна Ваня Орел і переглянути покарання на мій клан Догану змінити хочаб на попередження. Дякую за увагу в мене все.
4. Докази (скріншот)

Вкладення

• изображение_2025-11-11_095117978.png
    изображение_2025-11-11_095117978.png
    181.4 Кб · Перегляди: 52

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець!

Відеодокази адміністратора будуть переглянуті. Для того, щоб, "просто пострілятися" - є кланові війни (бізвар, війна за територію/картель, та інше) + страйбол. Адміністратор видав покарання вірно. Що з приводу покарання клану, на цей раз покарання буде змінено з "догани" на "попередження". Не порушуйте більше. Приємної гри на UKRAINE GTA!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі