Відмовлено Скарга на Адміна Михайло Солідний

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хафа

Новий гравець
Реєстрування
8 Лют 2026
Дописи
14
Реакції
2
Бали
11
1. Ваш нікнейм: Хафа Черний
2. Нікнейм адміністратора: Михайло Солідний
3. Суть скарги: 02,03,2026 по календарю мене замутили, я не спорю за своє порушення але чому мене 03,03,2026 замутили знову за туж причіну що була вчьора? і визвав його на розмову після муту він щось проговорив, я його не зрозумів толком у нього мікро дуже репить і через мінуту я получаю бан на 6 днів, розберіться з ним прошу вас. ніякого попередження а просто дав бан. прошу розгляньте і зрозумійте мене правильно
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення:03,03,2026

Михайло Солідний

ГС Неоф | Чорноморський край 07
Куратор лідерів
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
1,725
Реакції
549
Бали
253
Вітаю.
Ви були заблоковані за те, що видалили докази з розглянутої скарги. Нижче надаю вам пункт:
7.3. Заборонено видаляти докази зі схваленої / розглянутої скарги протягом 7 днів з моменту подачі скарги. | Бан 6-14 днів

Також, не раджу вводити в оману адміністрацію про те, що під час розмови мене було погано чути.
Під час нашої розмови ви надавали відповіді на запитання, проще кажучи - у нас був чіткий діалог, за який ви ніразу не сказали що мене погано чути, тощо.

Анастасія Коревті

КА | Південна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
16 Лют 2024
Дописи
1,589
Реакції
2,370
Бали
253
Вітаю, з ГС Неоф згодна. Ви додатково отримуєте блокування форумного акаунту по правилам форуму:
3.5 Заборонено публікацію кількох тем з однаковим змістом (Флуд темами, 3+ теми). | Бан 7 днів.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі