Відмовлено Скарга на Адміна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Динил Матвійчук

Кантужений
Реєстрування
30 Гру 2025
Дописи
18
Реакції
4
Бали
8
1. Ваш нікнейм:Данил Матвійчук
2. Нікнейм адміністратора:Віктор Кінг
3. Суть скарги:суть в тому що хоч і ситуація не зміною трапилася ,але трапилася з моїми друзями а саме (Василь Вегеш, Бєллі Берри).Мої друзі спокійно собі каталися разом на машині по городі, як раптом за ними почала їхати одна особа на іншій машині, після того особа на іншій машині почала навмисно таранити машину мого друга,після чого відповідно мої друзі не одноразово звирталися до адміністрації за допомогую по причині ДБ, Один з Адміністраторів а саме Віктор Кінг дав відповідь на репор а саме "звернутися на форум з доказами порушення" після чого один із моїх друзів невпоравшись зі своїми емоціями випадково вдарив порушника по нозі після чого даний Адміністратор що Дав відповід на репор безрозбірково ситуації видав покарання моїм друзям які вже відсиділи ті покарання а саме (Бєллі Берри видав мут на 60хв за просьбу не таранити, а іншого Василь Вегеш посадив в ІТТ на 1г20хв по причині ДБ хоча від нього не було ДБ).Прошу розібратися детально в цій ситуації.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):ТУТ тамкоди:( 1:08- ДБ, 2:50-видача мут,3:30- посадив в ІТТ
5. Дата порушення:19.07.2026

Денис Нікіфоренко

КА | Чорноморський край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
529
Реакції
198
Бали
103
Вітаю, скарга не підлягає розгляду так як написана від 3 лиця.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі