Відмовлено Скарга на Адміністратора Андрія Блащину // На розгляд ГА та ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Вер 2022
Дописи
99
Реакції
122
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Блащина

2. Особистий нікнейм: Дмитро Баранецький [16155]

3. Суть скарги: Сьгоднішньої ночі на території військової частини відбувся неприємний інцедент.На ВЧ після пожежі на складі боєприпасів стався баг гри в зв'язку з яким бійці ЗСУ не могли брати зброю.Після чого на територію військової частини приїхали ОПГ з метою вкрасти боєприпаси,але в зв'язку з системним багом вони немогли красти боєприпаси але вирішили що краще кататись по ВЧ та вбивати беззбройних робітників ЗСУ.Робітники ЗСУ які неставили ніякої загрози ОПГ бігали по ВЧ та неконтактували з ОПГ в той час як ОПГ каталось на автівках та вбивали бійців ЗСУ.Після неодноразового разу вбивства мене я виходив з медпункту щоб розпочати зміну,але стикнувся з проблемою що ОПГ відкрили по мені вогонь та я був вбитий,Андрій Блащина вирішив що з моєї сторони була провокація та PG,але на мою думку якщо ви вийшли з медпункту і потрапили на очі ОПГ і через це були вбиті то це не провокація,провокація на мою думку це коли я би бігав біля них та провокував їх на різні дії (говорив в Voice chat різні провокуючі фрази абож фізично завдавав їм шкоди).Що до PG, UKRAINE GTA це RP гра,тому я поступив як в реальному житті,недумаю що людина по які вистрілили чергою з автомата буде бігти,скоріж завсе вона впаде на землю,буде повсти або ж сповілнить свій хід в зв'язку з пораненням.В мене виникає наступне питання,війскова частина рахуєтся як GZ, отже в зеленій зоні заборонено DM,FD і тд. При нападі на ВЧ ОПГ можуть вбивати робітників ЗСУ за для того щоб викрасти боєприпаси але в цьому випадку ОПГ каталось по ВЧ без мети вкрасти боєприпаси та DMило працівників ЗСУ.Також на мою думку з сторони Адміністртора Андрія Блащини були прояви блату,а саме в скарзі яку я подав на ОПГ Арнольда Волкова в зв'язку з SK та

пунктом 2.11 в правилах нападу на ВЧ. Тому я який вийшов з медпункту та був вбитий через 11 секунд сиджу в деморган в той час як люди які бігали та DMили в GZ залишились безнаказані,ще раз повторюю що це моя думка але вердикт винесуть П.ГА та П.ЗГА.Прошу вжити заходи до Адміністратора а також в разі неправильного розгляду скарги з сторони Адміністратора Андрія Блащини вимагаю компенсацію.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Відео повної ситуації Скарга
    Тайм-код : 0:15 - DM in GZ (Перший раз) , 4:33 - DM in GZ (Другий раз)

5. Дата походження: 17.09.24

Останнє редагування:

Андрій Темницький

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
26 Гру 2023
Дописи
964
Реакції
448
Бали
123
Вітаю, шановний гравець!
Переглянув скаргу та відповідь адміністратора, можу винести висновок: З відповіддю адміністратора згодний!
Йде напад на ВЧ, клани можуть вбивати всіх хто потрапить на їхній шлях на територію ВЧ.
Ви розумієте що наразі є баг, що не можна взяти БП, виходите до них на ALT, тим самим провокуючи їх на вбивство

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі