Розглянуто Скарга на Адміністратора Рома Семеген

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

vaznyaaa

Козак
Реєстрування
17 Сер 2025
Дописи
27
Реакції
11
Бали
6
1. Ваш нікнейм:Андрей Яблонский
2. Нікнейм адміністратора:Рома Семеген
3. Суть скарги:У віп чаті гравець написав :андрей г е й (я поставил пробели потому что сайт блочит) я написал егор лох меня замутили на 200хв як тільки це сталося цей же гравець написав андрей реально лох и его замутили на 60 хв а за что меня на 200? человек оскнул меня 2 раза и его замутили на срок в 3 раза меньше почему ко мне такое предвзятое отношение от админа человек нарушил правил в 2 раза больше и его замутили на время в 3 раза меньше якщо считать по порушенням то все повинно було бути на оборот что я такого плохого написал на 200хв я понимаю порушення було але чому ему дали 60 хв а мне 200 он буквально нарушил в 2 раза больше правил це не справедливо
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):http://youtube.com/post/Ugkxzth5mQSacAh7PF1fZvyEBhzPHdYX9Zzg?si=SwQBi_WiVRGsEcSU
5. Дата порушення:25.06.26

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
912
Реакції
454
Бали
123
Вітаю.
Переглянувши ваші докази, а також докази, надані адміністратором, виношу наступний вердикт.

Покарання було видано з урахуванням вашої історії порушень. Раніше ви вже неодноразово притягувалися до відповідальності за порушення, пов'язані з образами, тому цього разу було застосовано більш суворе покарання з метою запобігання повторним аналогічним порушенням.

Щодо іншого гравця, якого ви згадали, йому було видано менш суворе покарання, оскільки він раніше не притягувався до відповідальності за подібні порушення. Саме тому до нього було застосовано м'якшу міру покарання.

Порушення від адміністратора не виявлено.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі