Зачинено Скарга на Артем Українець.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Тюнік

Ветеран
Реєстрування
2 Лип 2024
Дописи
13
Реакції
35
Бали
16
Нікнейм адміністратора: Артем Українець
Особистий нікнейм: Ілля Тюнік
Суть скарги: На мою думку, мені було несправедливо видано мут та звільнено з фракції без належних причин. Останнім часом адміністратор Артем Українець виділив мені мут та звільнив з фракції, хоча порушень RP-процесу з моєї сторони не було. Якщо й мали місце якісь образи в бік наявного лідера ЗСУ, то це відбувалося не в офіційних джерелах, і тому покарання вважаю необґрунтованим та некоректним.

Також, у мене є інформація, що жодного обзвону на посаду Лідера ЗСУ та на Посаду лідера СБУ не було, що свідчить про можливе зловживання повноваженнями. Адміністратор поставив своїх друзів на ці посади, що викликало незадоволення серед гравців фракцій. Весь керівний склад ЗСУ звільнився через бездіяльність нового лідера. Особи, призначені за довіркою, були звільнені протягом декількох днів за образу адміністрації, що також свідчить про некомпетентність як лідера, так і адміністратора, який його призначив.

Крім того, форум Лідера ЗСУ досі без будь-яких посилань, рекрути не можуть підвищитись, оскільки немає посилання на іспит, який вони повинні пройти для підвищення. Жодне посилання на його форумі не працює. Мало того, він ще й повністю скопіював форум у колишнього генерала, жодної зміни на його форумі не було зроблено, теми колишнього лідера досі висять на форумі. Лідеру ЗСУ і Адміністратору байдуже на це, що є повною неповагою до гравців. Усі гравці фракції ЗСУ бажають зняття такого лідера, жоден гравець не бажає йти за таким лідером, про що Адміністратор був ознайомлений, але він проявив повне безраліччя до цієї ситуації.

Прошу перевірити наявність відеодоказів обзвону на посаду Лідера ЗСУ та лідера СБУ, а також обґрунтування мого звільнення з фракції ЗСУ і видачі муту, вказуючи причину "скарга", хоча жодної скарги на мене на форумі не було.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Дата походження: 06.07.2024-12.07.2024

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі