Зачинено Скарга на Артура Алабаєва

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Адам Квенті

Адміністратор | Північна Україна (04)
Адміністратор
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
307
Реакції
242
Бали
103
1. Ваш нікнейм: Адам Квенті
2. Нікнейм адміністратора: Артур Алабаєв
3. Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністраціє (ГА / ЗГА).
Хочу подати скаргу щодо некоректної роботи системи та, на мою думку, халатного ставлення адміністратора до своїх обов’язків.
Ситуація була наступною:
я рухався на авіабазу ДКВС. У процесі гри в мене несподівано вимкнулося світло. Перед виходом з гри я попередив усіх у чаті, що змушений вийти з гри. На момент виходу я не перебував у кайданках, не був затриманий і не знаходився під конвоєм.
Після повернення в гру мені повідомили, що я був відправлений на острови строком на 1 годину. Я одразу викликав адміністратора для з’ясування ситуації. На виклик відповів адміністратор Артур Алабаєв.
Я пояснив ситуацію у voice-чаті та попросив його зайти до кабінету генерала НПУ, де я міг показати фрапс, який підтверджує, що це був баг, а не порушення з мого боку.
На це адміністратор відповів, що адміністрація такими діями не займається, і відмовився розглядати докази.
Після цього я ще раз викликав адміністратора. Знову відповів Артур Алабаєв, але він так і не прийшов та не надав жодної допомоги.
Вважаю такі дії (а точніше — бездіяльність) халатним ставленням до посади адміністратора та невиконанням своїх обов’язків. З боку адміністрації це виглядає неадекватно та підриває довіру до системи розгляду скарг.
Нижче я прикріплюю скріншоти та маю відеодоказ (фрапс), які підтверджують мої слова.
Прошу ГА / ЗГА розглянути дану ситуацію, надати оцінку діям адміністратора та вирішити питання з моїм покаранням, оскільки воно було видане через баг, а не порушення. також якщо шо відео доказ там де з гр виходив і т.д в мене є можу в особисті скинути
Сподіваюся на об’єктивний та справедливий розгляд.
4. Доказ отриманого пок арання (скриншот/відео): Тут 2 скріншота
5. Дата порушення: 31.12.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі