Розглянуто Скарга на Василя Чиплика / оскарження бану в дс 02

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

zeroxx

Поважний гравець
Реєстрування
31 Гру 2023
Дописи
207
Реакції
192
Бали
48
1. Сервер у діскорді: Західна Україна | 02
2. Нікнейм теха: Василь Чиплик
3. Особистий нікнейм (Discord): tr1per52
I’d: 1076230557966536744
4. Суть скарги: Вітаю! Звертаюсь до вас з наступною ситуацією, а саме учора 24.01.2024 мною було написано слова до співробітника держаних організацій «тупі та вони падають на вч» так, я згідний що ці слова порушують правила серверу а саме p.1.1. Після чого гравець, який перебуває в державній організації, тегнув модератора діскорду Василя Чиплика, з текстом: « пора душити неоф клани», після чого Василь відповідає йому: «Я видав покарання у вигляді бана» та в додаток до цього написав «Надіюсь що мені дадуть паралельно посаду прокурора» дані повідомлення від гравця та модератора можна розчитувати як блат до гравців які перебувають в державних організаціях, неприязнь до гравців які перебувають в неофіційних організаціях, також як провокація гравців неофіційних організацій.
Перейдемо до покарання:
Василь в причині покарання вказав пункт 1, тоді в мене напливає запитання за яким самим пунктом він мене покарав, так як даний пункт роз приділяється на 3 підпункти. Якщо дивитись по терміну покарання, Василь видав мені за 1.3 а це згадка за станом здоровʼя/ родичів.
Запитання: В яких саме словах Василь побачив порушення цього правила???
Сходячи зі всієї ситуації, можемо зробити висновок, що даний модератор не є компетентним для своєї посади, так як він невірно видає покарання, тобто не ознайомлений з правилами серверу, вказує невідому причину блокування, що вже означає що даний модератор халатно ставиться до своєї посади, також ігнорує провокації гравців, та відповідає я уже видав бан. Що уже є блатом!

Прохання:
Зняти з мене блокування, та видати мут за вказані мною слова, видати модератору покарання за всі його порушення вказані вище. Надіюсь на ваше розуміння, так як Модерація діскорду впливає на атмосферу гри на нашому проєкті Ukraine GTA, і коли модерація робить такі необдумані вчинки атмосфера стає неприємною для спілкування та подальшої гри на проєкті!
5. Доказ: (скриншот/відео): 6. Дата походження: 24.01.2024

Олександр Юрчишин

Пенсіонер | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,135
Реакції
1,157
Бали
253
Вітаю!
Покарання було перевидано, з модератором було проведено бесіду.
Вибачаємось за незручності.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі