Зачинено Скарга на Владислава Савочкіна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
17 Сер 2023
Дописи
58
Реакції
368
Бали
56
Нікнейм адміністратора: Владислав Савочкін
Особистий нікнейм: Роксік Бездарь
Суть скарги: Вчора пропав бізнес, а саме готель "Марріотт". Мною була написана скарга у розділ втрата майна і мені була видана компенсація у розмірі 15кк ( ), але в майстерні розробників було написано що при втраті бізнесу буде видаватися компенсація у розмірі 5 державних вартостів( ), в готеля держ вартість 12кк, тобто х5 це 60кк. А мені видали лише 15кк. Хотя я міг продати данний бізнес за 150кк. Тому я прошу повернути мені ще 45кк.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Пропав-готель-Марріотт.87381/
Дата походження: 24.10.2023

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю, Власник Проєкту надасть вам відповідь протягом 48 годин.

Admin

UKRAINE GTA
Founders
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
406
Реакції
1,431
Бали
420
Нікнейм адміністратора: Владислав Савочкін
Особистий нікнейм: Роксік Бездарь
Суть скарги: Вчора пропав бізнес, а саме готель "Марріотт". Мною була написана скарга у розділ втрата майна і мені була видана компенсація у розмірі 15кк ( ), але в майстерні розробників було написано що при втраті бізнесу буде видаватися компенсація у розмірі 5 державних вартостів( ), в готеля держ вартість 12кк, тобто х5 це 60кк. А мені видали лише 15кк. Хотя я міг продати данний бізнес за 150кк. Тому я прошу повернути мені ще 45кк.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Пропав-готель-Марріотт.87381/
Дата походження: 24.10.2023
Добрий вечір, шановний гравець! Ми розглянули вашу скаргу та винесли вердикт: у повідомлення йдеться саме за бізнес "Київстар".
Ми переглянемо компенсацію за готель і у разі позитивного рішення видамо більше.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі