Зачинено Скарга на Владислав Черевач

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Веселий

Лідер клану Paradise
Реєстрування
28 Сер 2023
Дописи
117
Реакції
51
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Черевач
  2. Особистий нікнейм: Андрій Веселий
  3. Суть скарги:
    Я подав скаргу на форум проти бед коп давид шулик. Але адміністратор Владислав Черевач перевірив мою скаргу та відмовив її.
    Але до цього адміністратор Юрій Карпенко сказав, що скарга буде передана ГА, але чомусь відповів на неї Черевач.
    А також, подав я цю скаргу, бо давид шулик не мав схваленої рп біографії, а якщо її не має, то можна взяти хабаря максимум на 50.000 грн.
    давид шулик хотів взяти на 500к.

4. 4.12. Заборонені не коректні (аморальні) відігровки /me /do /try | Варн / Догана / Зняття (на розсуд Слідкуючої адміністрації)
    4.4. Заборонено BAD COP/GOV у якого немає схваленої біографії брати суми хабаря більші ніж 50 000 грн. | Варн
    4.2. Бути BAD COP/GOV без біографії, та якщо ви не перебуваєте у відповідній групі BAD COP/GOV. | Варн

Прошу перерозглянути цю скаргу! Я хочу, щоб поліцейському видали покарання, на яке він повністю заслуговує!
    P.s. Якщо ви скажете, що він, як бед коп, розбив всі мої камери/диктофони, то це вважається некоректним, так як я подаю скаргу адміністраторам, а не жалуюсь генералу поліції у грі.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Скарга-на-давид-шулик-Порушення-правил-bad-cop.248830/
  6. Дата походження: 11.01.2025

Владислав Черевач

Центральна Україна
Реєстрування
23 Кві 2023
Дописи
453
Реакції
277
Бали
123
Вітаю.
Гравець Давид Шулик є Bad Cop, тому він може брати хабарі, якщо вилучив всі відео та аудіофіксуючі засоби. Аморальних РП відігровок помічено не було. Також в грі вам розбили всі камери та інше, по РП ви не могли мати фотофіксацію цих дій.

Очікуйте відповіді ГА/ЗГА

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю! Якщо у Вас є додаткові докази порушень зі сторони гравця - прошу надати мені в особисті.
Адміністратор відповів вище.
Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі