Розглянуто Скарга на Вікторію Коваленко/Оскарження для ГА, Сергія Коваленко, та тестерів!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Нікіта Явний ♡

02 | Західна Україна
Реєстрування
21 Бер 2023
Дописи
83
Реакції
115
Бали
38
  1. Нікнейм адміністратора: Вікторія Коваленко
  2. Особистий нікнейм: Нікіта Явний #6812
  3. Суть скарги: Вітаю, сьогодні був зльот гаража 61, Я зловив його рівно в час зльоту, після чого я зайшов в діскорд 02 серверу та очікував. Мене перекинули я показав відкат, мені сказала ЗГА **Все добре, вітаю вас. Гарного вечора.** Після чого я продав гараж гравцю за 70 мільонів, через 30хв мені каже ЗГА - Зайдіть у діскорд, я зайшов до діскорду та ми почали розмову. Мені сказали гараж був куплений іншим гравцем на 2 секунди раніше, тепер в нього 2 власника і він буде його. У цього гравця не було ніякого доступу до гаража, та власником був я. В мене зняли з рахунку 70 мільйонів та сказали гараж буде тепер цього гравця (А саме **Нік Капоне**)
    Я рахую що адміністратор не компетентна до своєї посади та на неї багато скарг та їй не важливо що є відкат на цю ситуацію, сказала тепер власник гаража №61 Нік Капоне, хоча гравець не мав ніякого доступу до гаража, та гараж був повністю на мені я його продав, і мав всі права до нього.
    Вікторія Коваленко сказало що їй не важливо те що я купив, що гараж буде переданий Ніку Капоне після того коли я вже продав його.
    Сказали написати скаргу на тестерів, і що в неї багато роботи .

Відкат Ніка Капоне ніхто мені не показав, просто слова.. Цей гараж був куплений мною.
    Я хочу отримати гараж який успішно купив. Та щоб з ЗГА провели бесіду. Очікую на вашу відповідь я знаю що Олег Галицький багато в чому розуміється,і рахую зможе надати справедливий вердикт. Прохання Олега зв'язатися зі мною у діскорд.
    Дякую за увагу.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
  5. Дата походження: 09.05.2025

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,048
Бали
253
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Між гравцями є певна затримка у відправлених запитах до сервера і тим самим 2 людей зловили майно, перевіривши запити, які відправляли користувачі на сервер гравець Нік Капоне відправив його швидше тому гараж належить йому.
Кошти вам були компенсовані за покупку та списані за продаж.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі