Відмовлено Скарга на ГА / Виключно для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Пальма Хелл

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
565
Реакції
533
Бали
113
1. Ваш нікнейм: Пальма БатяТимура
2. Нікнейм адміністратора: Віталій Петришин
3. Суть скарги: Відбувався зльот гаража, який я успішно зловив, після чого ГА серверу Віталій Петришин повідомляє мені що я зловив його "Нон Рп", але хочу підкреслити деякі нюанси.
Перш за все сам зліт - це Нон Рп процес , бо в житті не може бути такого що 40 людей стоять біля одного гаража штовхаючись та бившись щоб натиснути одну кнопку. Сам Віталій мені повідомив що гараж буде забрано за нон рп, але яке може бути нон рп від гравця на нон рп ситуації, та нон рп події. тик
По друге, я ловив гараж з Деморгану, якщо ми звернемось до загальник правил ловлі майна то ми там не побачимо пунктів, які забороняють гравцям ловити гараж з деморгану. Адміністратор ж стверджував що це заборонено, хоча в правилах таких заборон немає що вже свідчить про незнання правил. тик
На жодному з gta,mta проектів не забирають майно за нон рп зліт, просто тому, що гравець стояв на головах. Це не є логічним бо на зльоті неможливо дотриматись всіх правил та канонів, щоб сам зліт став РП ситуацією.
Прошу розблокувати мій акаунт та повернути гараж, так як я зловив його на Нон Рп події (зльоті) не порушуючи інших правил Ukraine GTA
4 . Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): відео зльоту фото
5. Дата порушення:28.02.26

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,831
Реакції
2,040
Бали
253
Вітаю, ознайомтесь детальніше з правилами Ukraine GTA, а саме -
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин
Примітка: стояти на голові інших гравців під час ловлі майна, бігти/стрибати в натовп.

Уважно перечитайте примітку, Ваші дії не були логічними та порушували канони RP. Ви були покарані, не знаходились на мітці, скористались перевагами та зловили майно не знаходячись на мітці, що є також порушенням правил ловлі майна та загальних правил Ukraine GTA.

Моя Вам порада, перечитайте уважно правила та ознайомтесь із ними детальніше. Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі