Джеймсон Дніпровський
| 06 Подільський край
- Реєстрування
- 25 Вер 2023
- Дописи
- 349
- Реакції
- 806
- Бали
- 153
1. Ваш нікнейм: Джеймсон Дніпровський
2. Нікнейм адміністратора: Віктор Репецький
3. Суть скарги:
вітаю шановний пане Галицький звертаюсь до вас бо більше нема до кого, я подав скаргу на адміністратора за некомпетентний вирок , прикріплю вам скаргу (тик) і ГА відповідає що гравець вже поніс покарання та саме 6.21
тут приписати не можливо, хоча в цьому пункті правил чіткого обгрунтування того що якщо людина виходить під час затримання та отримує СИСТЕМНЕ покарання то у цьому випадку покарана зі сторони адмінів НЕМАЄ.
З Першим я думаю я все написав, перейдемо до іншого:
Я навіть процитую слова ГА
, це ми процитували тепер згадаймо що у нас проект РП і ми намагаємось як я чую від всіх адмінім наблизитись до реального життя, тож по логікі РП в кавичках реального життя, я в житті можу якщо побачу що людину затримують просто взяти і вбити поліцейського, алееее я розумію скажете що є певні правила проекту, тож перейдемо до них FD -
в цьому правилі чітко підмічено ЯКЩО БУЛА ПРОВОКАЦІЯ ТА ТІЛЬКИ У ВИПАДКУ ЯКЩО ЛЮДИНА ПЕРША ВІДКРИЛА ВОГОНЬ тому питання з галочкою, де від мене в тій скаргі (тик) була провокація або я перший відкривав вогонь або навіть мої напарники, добре далі йдем DM -
теж чітко зазначено ПРОВОКАЦІЯ ТА ВОГОНЬ У ВІДПОВІДЬ тоді друге питання до Віктора Репецького та Дмитра Барбієрі, де в правилі DM|FD написано ЩО КОЛИ ПРАЦІВНИК НПУ ПРОВОДИТЬ ЗАТРИМАННЯ КЛАНОВЦІ МОЖУТЬ ВІДКРИВАТИ ВОГОНЬ НА УРАЖЕННЯ!
Велике дякую за увагу від вас хто прочитав але я пишу це не зза особистої неприязні просто якщо якийсь гравець буде писати скаргу коли він буде від цього страждати та йому будуть тупо відмовляти "НУ БО ТАК ХОЧУ" то вибачте тоді давайте зробимо РПГ проект пісочніцу і будемо просто їздити тулити госку без покарань!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): все прикріплено та прописано зверху
5. Дата порушення: 20.02.2026
2. Нікнейм адміністратора: Віктор Репецький
3. Суть скарги:
вітаю шановний пане Галицький звертаюсь до вас бо більше нема до кого, я подав скаргу на адміністратора за некомпетентний вирок , прикріплю вам скаргу (тик) і ГА відповідає що гравець вже поніс покарання та саме 6.21
(6.21. "Вихід з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення/RP ситуації" - Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення / RP ситуації. | Варн / Бан до 5 днів)
З Першим я думаю я все написав, перейдемо до іншого:
Я навіть процитую слова ГА
"Покарання за FD|DM видається за відсутності на це причини, так як ви приїхали їх затримувати і почали наносити їм шкоду то наявна причина була"
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Велике дякую за увагу від вас хто прочитав але я пишу це не зза особистої неприязні просто якщо якийсь гравець буде писати скаргу коли він буде від цього страждати та йому будуть тупо відмовляти "НУ БО ТАК ХОЧУ" то вибачте тоді давайте зробимо РПГ проект пісочніцу і будемо просто їздити тулити госку без покарань!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): все прикріплено та прописано зверху
5. Дата порушення: 20.02.2026