- Реєстрування
- 15 Чер 2023
- Дописи
- 1,357
- Реакції
- 1,644
- Бали
- 213
- Ім'я адміністратора: Олег Романович та Марія Тейлор
- Особистий нікнейм: Максим Герас
- Суть скарги:
Вітаю, Я був призначений на Генерала ДКВС 28.03.2024 року, а пізніше ввечері 29.03.2024 сталася цікава ситуація. Вечором мене попросив Головний Адміністратор та Заступник Головного Адміністратора зайти в дискорд для обговорення ДКВС, але через зайнятість вчора ми перенесли цю зустріч на сьогодні. Сьогодні вранці мене також запросили в Discord, але в результаті мене попросили зайти на форум для перевірки, після чого перевіряли мої особисті переписки в телеграмі та використання стороннього ПО. Після перевірки мене заблокували, але не пояснили за який саме файл мене заблокували. Я звернувся з цим питанням до Головного Адміністратора та до Заступника Головного Адміністратора, але мене проігнорували. Я ніколи не використовував чіти в GTA і не маю в них потребності. Я намагаюсь повернути свій аккаунт, щоб продовжити свою роботу як лідер, а в подальшому як адміністратор. Будь ласка, розберіться в цій ситуації та розблокуйте мій аккаунт, я готовий пройти любу перевірку, щоб доказати що я чіти ніколи, не використовував, і не буду використовувати.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата подання: 30.03.2024
Останнє редагування: