Відмовлено Скарга на ГА та ЗГА, для Сергія Коваленко.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Герас ♡

.
Активний гравець
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
1,357
Реакції
1,644
Бали
213
  1. Ім'я адміністратора: Олег Романович та Марія Тейлор
  2. Особистий нікнейм: Максим Герас
  3. Суть скарги:
    Вітаю, Я був призначений на Генерала ДКВС 28.03.2024 року, а пізніше ввечері 29.03.2024 сталася цікава ситуація. Вечором мене попросив Головний Адміністратор та Заступник Головного Адміністратора зайти в дискорд для обговорення ДКВС, але через зайнятість вчора ми перенесли цю зустріч на сьогодні. Сьогодні вранці мене також запросили в Discord, але в результаті мене попросили зайти на форум для перевірки, після чого перевіряли мої особисті переписки в телеграмі та використання стороннього ПО. Після перевірки мене заблокували, але не пояснили за який саме файл мене заблокували. Я звернувся з цим питанням до Головного Адміністратора та до Заступника Головного Адміністратора, але мене проігнорували. Я ніколи не використовував чіти в GTA і не маю в них потребності. Я намагаюсь повернути свій аккаунт, щоб продовжити свою роботу як лідер, а в подальшому як адміністратор. Будь ласка, розберіться в цій ситуації та розблокуйте мій аккаунт, я готовий пройти любу перевірку, щоб доказати що я чіти ніколи, не використовував, і не буду використовувати.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата подання: 30.03.2024

Останнє редагування:

Марія Міллерс

Ст.А |Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
1,786
Реакції
5,851
Бали
213
Вітаю.На вашому пристрої було знайдено сторонні файли ,також ваш акаунт було перевірено на наявність стороннього ПО,покарання видано вірно
В оскарженні відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі