Розглянуто Скарга на ГА 06 сервера на пана Монтіпа Коваленко, для Керівника проекта пану Олегу Галицькому!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Борис Джагов

Новий гравець
Реєстрування
18 Лип 2024
Дописи
13
Реакції
3
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Монтіп Коваленко
  2. Особистий нікнейм: Борис Джугутов
  3. Суть скарги: Вітаю шановний пане Олег Галицький! Мене звати Борис, в мене вийшла дуже не преємна ситуація з ГА 06 сервера з паном Монтіпом Коваленко, суть скарги брехня ГА в скарзі Тут. Я за ходив в гру з іншого ноутбука в гру 30 червня 2025 року о 13:12. Я захов в гру щоб вести промокод "UGTA3YR" потім я відійшов та мій брат який не до любує проект хотів мене за пранкувати та написав в репост якусь образу проекта (Я максимально засуджую це) за це я отримав окарання БАН на 31 день. Допис брата буде знизу під темою з вибаченнями.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ТИК
  5. Дата походження: 06.07.2025

Єгор Коментов

Новий гравець
Реєстрування
8 Лип 2023
Дописи
5
Реакції
2
Бали
6
Вік
25
Адреса
о
Підтверджую свою провину! Дійсно, так і є, гравець Борис Джугутов не писав ніяких образ проекту особистою персоною, тому прошу зняти бан. Всі висказування щодо моєї неприязні до проекту і агітації інших грати в російські проекти заперечую.

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,096
Бали
213
Вітаю.

Детальніше ознайомившись з вашим питанням виношу вердикт:
Дійсно, факт передачі облікового запису було зафіксовано, про те, ви маєте розуміти, що за усі дії скоєні ігровим персонажем, в не залежності від людини, яка порушувала, несе відповідальність власник облікового запису.

2.1. Власник облікового запису відповідальний за всі дії, скоєні його ігровим персонажем незалежно від того, під чиїм управлінням перебував ігровий персонаж у момент скоєння цих дій. Заохочуємо використовувати двоетапну перевірку для додаткового захисту.

2.3.1. "Передача акаунту" - Забороняється передавати доступ до облікового запису третім особам. Карається той хто передав, та той хто прийняв акаунт. | Бан 31 - 6000 днів

Отже, блокування буде збільшено до 40 днів блокування. Робіть висновки на майбутнє.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі