Мері Альваресс
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 7 Сер 2024
- Дописи
- 195
- Реакції
- 317
- Бали
- 108
- Нікнейм адміністратора: SERVER , Монтіп Коваленко .
- Особистий нікнейм: Мері Березка
- Суть скарги:
Я, колишня представниця Адміністрації Подільського краю, звертаюся до Головного адміністратора Монтіпа Коваленка з приводу мого блокування у вигляді «ЧСП».
Після мого зняття з посади адміністратора з причиною «ЗВБ» мене було виключено з робочої групи адміністрації. Водночас я ще деякий час залишалася у групі INFO 06, навіть після офіційного припинення моїх повноважень.
Згодом я отримала повідомлення від Деймона Коваленка з пропозицією приєднатися до обговорення щодо роботи 06 серверу. У ході розмови мені було висунуто вимогу вмикати демонстрацію екрану та надавати доступ до моїх особистих месенджерів. На моє запитання про правові та організаційні підстави таких дій чіткої відповіді надано не було. Аргументом слугувало лише формулювання про необхідність «перевірки».
Зазначу, що подібні вимоги прямо суперечать ст. 32 Конституції України, яка гарантує право на недоторканність особистого і сімейного життя та забороняє збирання, зберігання, використання і поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди.
Крім того, під час бесіди мені ставили запитання про мої особисті стосунки з гравцем Артемом, що, на мою думку, жодним чином не стосується адміністративної діяльності й є втручанням у моє приватне життя (що також підпадає під захист ст. 8 Європейської конвенції про захист прав людини і основоположних свобод).
У тій самій розмові прозвучали твердження про нібито наміри двох адміністраторів «злити мене» (Артем та Іван Хілл, з яким я взагалі не знайома). Водночас не було наведено жодних доказів чи офіційних пояснень. Було також озвучено, що у разі моєї відмови демонструвати особисту інформацію я можу отримати «ЧСП».
В планах у мене не було щоб зливати Адміністрацію,для цього я нічого не робила .
Я наголошую:
1. Після зняття з посади я не мала доступу до конфіденційних матеріалів адміністрації.
2. Група INFO 06 для мене не була робочим інструментом і не використовувалася для збору чи поширення даних.
3. Усі звинувачення на мою адресу є безпідставними та такими, що порушують мої права на захист особистої інформації.
Прошу розглянути мою ситуацію у відповідності до норм законодавства, зокрема:
• ст. 32 Конституції України;
• Закону України «Про захист персональних даних»;
• ст. 8 Європейської конвенції про захист прав людини.
Очікую на офіційну відповідь від Керівництва щодо правомірності мого блокування та надання гарантій дотримання норм захисту персональних даних у майбутньому.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 29.08.2025