Розглянуто Скарга на ГС ДЕРЖ||Для Га

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володя Архангел

Легенда | Північна Україна
Реєстрування
25 Лют 2023
Дописи
200
Реакції
276
Бали
108
1. Володя Архангел
2. Андрей Соколов
3. В группе держ организаций,лидеры и замы в том числе и я, вели диалог с ГС держ пытаясь решить ситуацию с нападениями на ВЧ и тд,мы начали высказывать свое недовольство насчет его действий, и он просто в тупую начал удалять все сообщения людей которые писали что-то про его действия. После чего он меня удалил с группы без каких либо причин. После чего вообще снял меня с должности,я считаю что данный администратор не умеет воспринимать правду,и в конфликтных ситуациях с лидерами он не умеет справляться. Прошу пересмотреть данного администратора как ГС ДЕРЖА и провести ему переаттестацию,так как он не справляется со своими обязанностями,а только наводит хаос в держ структурах,человек вообще не понимает как работают госски,и как с ними справляться.
4. докази вот.
5. 20.06.26
IMG_3730.jpeg

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,204
Реакції
615
Бали
253
Вітаю.

Наскільки мені відомо, ви раніше також обіймали посаду адміністратора, тому повинні розуміти, що рішення щодо складу робочих чатів, а також взаємодії з лідерським складом приймаються куратором напрямку в межах його повноважень.

Щодо ваших тверджень про некомпетентність адміністратора, наразі вони мають суб'єктивний характер та не підкріплені достатніми доказами. Також варто зазначити, що з вашого боку неодноразово надходили скарги саме на цього адміністратора, що може свідчити про особистий конфлікт.

Підстав для перегляду роботи ГС Держ або проведення щодо нього будь-яких додаткових заходів на даний момент не вбачаю.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі