Розглянуто Скарга на ГС ДЕРЖ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володя Архангел

Легенда | Північна Україна
Реєстрування
25 Лют 2023
Дописи
199
Реакції
269
Бали
108
1.Володя Архангел
2.Андрій Соколов
3. Адміністратор видав мені покарання перерозглянувши цю скаргу: скарга. На відео у гравця видно як він був у червоній зоні территорії ДКВС(Карта зон ДКВС),також видно як по гравцю вже був відкритий вогонь,але не видно повну ситуацію,бо з його сторони були провокації,а саме відкритий вогонь,Також ГС ДЕРЖ сам казав. "Якщо на тт ДКВС в червоній зоні є сторонні люди,можете одразу відкривати вогонь",його слова може підтвердити лідер ДКВС . Пан ГС ДЕРЖ перерозглянувши скаргу,зробив висновок,що серед трьох співробітників які відкрили вогонь по гвинтокрилу(ЯКИЙ БУВ В ЧЕРВОНІЙ ЗОНІ!!!) вогонь вів саме я,і видав мені попередження та покарання за ФД,ХОЧА ТАМ НАВІТЬ НЕ ВИДНО МОГО АЙДІ,І ШО ТО Я СТРІЛЯВ.(До цього ГС ДЕРЖ навмисно видав моїй партії недовіру(Всім її членам)). Тобто це рахувати як придвзяте відношення,чі шо??. Прошу ДЕТАЛЬНО розглянути скаргу і зробити щось нарешті нормальне,а не як завжди.

Хочу додати що ГС ДЕРЖ відповіді на мої питання в особистих повідомленнях не надав,і як завжди просто проігнорував. А це не є нормальним для комунікабельного та компетентного адміністратора.
4.Докази прикріпив в посиланні на скаргу
5.19.06.26

Останнє редагування:

Даніл Волошин

КА | Північна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
284
Реакції
155
Бали
103
Вітаю!

Скаргу була перерозглянута, з вашої сторони було порушення, и адміністратор виніс вірне рішення.
З адміністратором буде проведенна бесіда, стосовно уважності при розгляді скарги.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі