Відмовлено Скарга на ГС Держ Іля Репецький

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Джеффері

Генерал ДКВС|Подільский Край (06)
Реєстрування
9 Лип 2025
Дописи
203
Реакції
78
Бали
73
  1. Нікнейм адміністратора:Іля Репецький
  2. Особистий нікнейм:Микола Джеффері
  3. Суть скарги:Даний адміністратор дає відмову мені на посаду Полковника Нац.поліції аргументуючи це тим що "Недовіра від ст.Адміністрації" і тепер питаня в чому ****************************нується моя не довіра? я йшов на свою першу посаду полковника (мені вчора виполнилося 14 років) і мені дають відмову? тепер питаня за що? в мене є досвід на керівних посадах але не на полковнику або лідеру на цьому проекті моя основна керівна посада це підполковник була,я компентента та адекватна людина я стою наразі на підполковнику поліції почті другий тиждень в мене добрий звіт був,аргументів на відмову не бачу,прошу надати мені таку можливість стати на посаду Полковник поліції,також я на всіх своїх посадах відстояв терін та за порушеня не був знятий (Окрім НПУ Дніпра коли він мені просто так дав 2 догани потім і 3)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тик
    5.Дата:17.09.25

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,074
Реакції
724
Бали
253
Вітаю.
Ваша недовіра на такі посади як Заступник, Лідер, Адміністратор була обгрунтована Вашою історією покарань від Адміністрації.
Перебуваючи на проекті Ви неодноразово порушили такі правила як Образа гравців/Адміністрації, не поважне ставлення до гравців/Адміністрації, неадекватні висловлювання, термін даних покарань був різний, від мінімального, до максимального терміну Блокування.
Одне з останніх покарань являється блокуванням на 6000 днів за "Продаж ігрової валюти", що являється одне з най критичних порушень.
Ви можете обіймати посади 9/10 звання, але, кандидатура на посади Заступника, Лідера або Адміністратора Вам будуть відхилятися.

Для відновлення довіри проявляйте себе в Держ. Орг на 9/10 званнях, не порушуйте правила UKRAINE GTA, спробуйте подати повторне оскарження через 2 місяці, після подачі повторного оскарження ми перегляньмо усі Ваші дії, прояви на посадах, характеристику від лідера, тощо.

Наразі в оскарженні недовіри
Відмовлено

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець.

ГС Держ надав відповідь. Враховуючи критичність попередніх покарань - з рішенням згоден. Ви завжди можете продемонструвати позитивні зміни, та для цього потрібен час.

Гарної гри. Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі